Dečko Dragane Mićalović oženio je pevačicu, ima tri ćerke, jednu sigurno znate (foto)

Dečko Dragane Mićalović oženio je pevačicu, ima tri ćerke, jednu sigurno znate (foto)

Autor: | 07/04/2021

6

Dečko Dragane Mićalović enigma je za širu javnost. Kako popularna glumica ne voli da govori o svom ljubavnom životu, gotovo je nepoznato da njen izabranik Stevan ima tri ćerke, od kojih je jedna muzička zvezda.

Pročitajte: Iznenađenjima nikad kraja - Dragana Mićalović zaplakala od sreće

Instagram printscreen

 

Poslednjih meseci sve su glasnije priče o Draganinoj udaji, mada ona te navode demantuje ističući da uživa u ljubavi i da se ne opterećuje formalnostima. S druge strane, Stevan Purić već je iskusio bračni život. Poznavaocima estradnih prilika nije promakao podatak da je bio oženjen nekadašnjom pevačicom Jovanom Jo, sa kojom ima tri ćerke, Niku, Zaru i Bjanku.

Iako devojčica, Nika Purić odavno je krenula maminim stopama. Pre nekoliko godina zablistala je u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“, gde je ostvarila zavidan uspeh. Publika ju je obožavala, a žiri prognozirao uspešnu karijeru.

Pročitajte: Dečko Dragane Mićalović više nije tajna - Prvi put se pojavila sa njim u javnosti (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Puric (@nika.puric)

Stevanova i Jovanina ljubavna priča nije imala srećan kraj, ali su iz nje rođene tri preslatke devojčice, koje su svojim roditeljima, iako više nisu zajedno, centar sveta.

Nedugo posle rastanka Stevan je sreću pronašao pored Dragane. Mlada glumica ne voli da govori o ljubavi, ali jednom prilikom kratko je rekla:

Pročitajte: Dragana Mićalović staje na ludi kamen - Svadba na proleće?

instagram printscren

 

‒ Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebalo da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo, što je za mene jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu.

Komentari (6)

Loading
Neka 09:02 08.04.2021
Odgovori

Pored toliko momaka da nadje coveka koji ima troje dece... Strasno! Pa i njoj to moze da sr desi! Treba dobro da razmisli!!!!

Zorka 10:24 08.04.2021
Odgovori

Bilo ko se upliće u tuđi privatni život,na bilo koji način,neka preispita svoje moralne vrednosti.Pa to može da uništi bilo koga,na bilo komplanu.Zašto to radite?

Daca 11:27 08.04.2021
Odgovori

I ova se izoperisala ..strasno..nisam je prepoznala..alo filmske dive gube svoj identitet...sramota

Ja 11:52 08.04.2021
Odgovori

Izgleda sestre mnogo vole da razvode brakove.... Pa kad maca zakuca na vrata.... Bice kuku lele sta sad. Bolje mu pristaje njegova zena nego ta *****.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti