Iznenađenjima nikad kraja: Dragana Mićalović zaplakala od sreće

Iznenađenjima nikad kraja: Dragana Mićalović zaplakala od sreće

Autor: | 04/03/2021

0

Rođendan Dragane Mićalović - glumica je juče proslavila veliki jubilej...

Popularna glumica Dragana Mićalović godinama ređa uspehe ulogama u kojima se pronalazi, i svakim novim projektom je sve bolja. Koliko je vredna govori činjenica da je Dragana pre dve godine upisala Fakultet dramskih umetnosti kako bi se dodatno usavršavala u glumačkim vodama.

Ovih dana vredno radi na snimanju serije, ima pozorišne predstave, svakodnevne fakultetske obaveze, te veoma malo vremena nalazi za sebe i svoje najmilije. Treći mart je njen dan ‒ rođendan Dragane Mićalović, a ona je juče ugasila trideset svećica na torti.


Pročitajte: Dragana Mićalović - Imala sam pravo odrastanje na selu, nikad dovoljno igranja i poderanih kolena

Ata Images

 

Tokom njenog divnog dana čestitke su pristizale sa svih strana, od kolega sa fakulteta, porodice, prijatelja, njenog dragog, a Dragana je svaki trenutak zabeležila fotografijom ili video-zapisom, želeći da tako napravi uspomene povodom jubilarnog tridesetog rođendana. S obzirom na epidemiološku situaciju proslave nisu dozvoljene, pa je lepa glumica rešila da slavlje ostavi za bolje dane.

Iznenađenja su počela od ranog jutra, kolege sa klase donele su joj tortu i pevale uglas rođendansku pesmu, a ona nije skrivala sreću i osmeh. Očigledno je da među njima vladaju velika ljubav i sloga i da su uvek tu jedni za druge, a o svemu tome dovoljno govori ovaj gest i osmesi.


Rođendan Dragane Mićalović - 30 godina za pamćenje

 

Instagram @hipokampelefentokamela

 

„To je moja klasa, najbolja na svetu! Volim vas!“, napisala je glumica u opisu fotografije.


Instagram @hipokampelefentokamela

 

Zatim ju je emotivni izabranik Stevan Purić izveo na romantičnu večeru uz gitaru, a glumica je na „Instagramu“ zabeležila deo njene omiljene pesme. Na kraju dana, kao šlag na torti, na kućnu adresu stigao je ogroman buket od najboljih prijateljica. Dragana je ostala šokirana i nije mogla da sakrije suze radosnice koje su je obuzele posle celodnevnih iznenađenja koje su joj najmiliji priređivali.


Instagram @hipokampelefentokamela

 

Instagram @hipokampelefentokamela

 

Podsetimo, lepa Leskovčanka pre nekoliko godina izgubila je najveći oslonac i podršku u životu, oca Dragana Mićalovića, i nikada nije krila koliko je teško podnela njegov odlazak. Svakodnevno ga se seća i često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli njihove zajedničke fotografije i lepe trenutke, pa je tako i juče patila što on nije pored nje dok gasi svećice, ali mu se obratila emotivnom porukom:


Pročitajte: Čarobna Dragana Mićalović u haljini poput princeze (foto) 

 

 

‒ Nedostaješ mi svakog dana. Svakog sata. Svakog minuta. Svakog trenutka. Ali sam srećna, tajo. Volim. Volim život i volim ljubav. Sve je kako treba... i kad nije... biće ‒ bila je iskrena u poruci povodom svog tridesetog rođendana mlada glumica.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti