"Hello!" ekskluzivno donosi: Dragana Mićalović prvi put sa dečkom u javnosti (foto)

"Hello!" ekskluzivno donosi: Dragana Mićalović prvi put sa dečkom u javnosti (foto)

Autor: | 05/02/2021

6

Dečko Dragane Mićalović više nije tajna...

Osim što je veoma uzdržana kada treba govoriti o ljubavi, Dragana Mićalović strogo vodi računa o svakom detalju koji bi mogao da navede na zaključak šta se na tom polju dešava. Imajući to u vidu, jasno je da odluka mlade glumice da se prvi put pojavi sa dečkom na javnom događaju sigurno nešto znači. Dragana i Stevan Purić premijerno su kao par, pa još savršeno stilski usklađeni, pozirali fotoreporterima na dodeli nagrade „Izuzetne ličnosti 2020“.

Da je veza ozbiljna postalo je jasno prošlog januara, kada su se vratili sa romantičnog putovanja po Veneciji. Tada smo saznali da su se upoznali sredinom 2019, na ručku koji je organizovao zajednički prijatelj, te da Stevanov posao nema veze s umetničkim sferama, već da je vlasnik benzinskih pumpi. Pod lupom se našao i njegov dotadašnji emotivni život, pa smo mogli da pročitamo da je bio u braku u kome je dobio troje dece.

Pročitajte: Dragana Mićalović staje na ludi kamen - Svadba na proleće?

foto Boško Karanović

 

Posle mnogo puta izbegnutog odgovora na konkretno pitanje o Stevanu, Dragana je rekla:

‒ Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebao da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo, što je za mene jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu....

A da li će Dragana Mićalović uskoro stati na ludi kamen pročitajte u najnovijem broju magazina "HELLO!", koji je u prodaji od 5. februara!

Hello!

 

 

Komentari (6)

Loading
Sommi 10:47 06.02.2021
Odgovori

Vlasnik benziski pumpi ,pa normalno neće valjda da se ,,zakači,, za nekog zidara ili ne daj Bože za nekog metalca !!!!!!!!

Lucky 09:06 07.02.2021
Odgovori

Ostavio te onaj matori lovator!!!Propala ti sema!!!🤣🤣🤣🤣🤣

Sonja 21:28 07.02.2021
Odgovori

Trebali su te roditelji naučiti i najmoralniju stvar a to je, ne uništavati tuđe gnezdo i ne unesrećuvati tri mala ptića. To je pitanje časti, koje ti nemaš. Bog sve vidi...

fashion paradajz 20:45 17.04.2021
Odgovori

Samo da se zna , brak je vec bio rasturen, pre nego sto je usao u vezu sa Draganom. A bivsa zena, Jovana varala je jednako Stevana kao i on nju. Dovidjenja prijatno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti