Dragana Mićalović staje na ludi kamen: Svadba na proleće?

Dragana Mićalović staje na ludi kamen: Svadba na proleće?

02/10/2020

0

Dragana Mićalović u poslednje vreme blista i njena lepota još jasnije dolazi do izražaja. Da joj na poslovnom planu "cvetaju ruže" odavno je poznato, a od nedavno je otkrila i da je srećno zaljubljena. Ipak, vest koja je oduševila mnoge je da se Dragana Mićalović udaje, a da će svom dečku sudbonosno "da" izgovoriti na proleće sledeće godine.

Udaje se Dragana Mićalović za svog emotivnog partnera Stevana Purića, saznaje "Kurir". Biznismen i glumica, planiraju da svadbu organizuju na proleće, ukoliko to bude moguće usled pandemije korona virusa. Ukoliko sve bude uredu, organizovaće veliku svadbu za porodicu, kolege i prijatelje.

Pročitajte: Slobodu verovatno nikada neće videti u ovakvom izdanju, ali Dragana Mićalović je to učinila (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Aug 12, 2020 at 12:37pm PDT


Par planira da crkveno venčanje organizuje za najbliže članove porodice, dok će proslava u restoranu biti za veći broj zvanica i na otvorenom.

Dragana i Stevan romansu su otpočeli tokom leta, prošle godine, kada su ih upoznali zajednički prijatelji, a nijedno od njih nije slutilo da će romansa prerasti u ljubav za ceo život. Izvor blizak paru otkrio je da oni već godinu dana žive zajedno i da im je to bio pokazatelj da su spremni za brak.

Kako pomenuti portal navodi, par se još uvek nije oglasio ovim povodom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti