Pre petnaest godina izgledala je ovako: Marija Karan ne stari? (foto)

Pre petnaest godina izgledala je ovako: Marija Karan ne stari? (foto)

Autor: | 23/11/2020

0

Popularne fotografije nekad i sad mnoge poznate ličnosti ne žele da vide. Neki su se drastično promenili, neki su omršali, a neki su se sa druge strane prolepšali. I dok ih jedni ponosno objavljuju na društvenim mrežama, drugi ih skrivaju u kutijama, a Marija Karan nekad i sad fotografije sasvim sigurno ne može čak ni da razlikuje.

Glumica koja je popularnost stekla ulogama u seriji "Ljubav, navika i panika" i filmu "Kad porastem biću Kengur" na društvenim mrežama objavila je fotografiju iz 2005. godine i javnost ostavila u šoku. Marija Karan se gotovo ništa nije promenila. Prirodna lepota, minimum šminke i prirodna smeđa kosa ostali su nepromenjeni, kao i vitka linija atraktivne brinete.

Pročitajte: Ovom fotografijom sve dovela u pitanje - Da li se Marija Karan zaista razvela?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Iako se u poslednjih petnaest godina udala, porodila i proslavila niz rođendana, lepa glumica izgleda potpuno isto, kao da joj godine ništa ne mogu.

Nasmejana, prelepa i gotovo bez ijedne bore, Marija danas ima trideset i osam godina, ali još uvek izgleda kao dvadesettrogodišnja Mara, koja ležerno i sa osemhom pozira u širokom duksu.

Pročitajte: Marija Karan - Problemi u bajkovitom životu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Danas živi u Americi i majka je preslatkog Marka Lea, a svoj privatni život veoma pametno čuva od očiju javnosti. Ipak, što se izgleda tiče, svoju lepotu ponosno pokazuje na društvenoj mreži "Instagram" a svakom fotografijom, mami komplimente.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frederick M. Brown Getty Images via Guliver; Instagram