Aleksandra Prijović je majka za primer: Ovo kada uradi, njen sin uživa (foto)

Aleksandra Prijović je majka za primer: Ovo kada uradi, njen sin uživa (foto)

Autor: | 26/03/2021

0

Recept Aleksandre Prijović za domaću picu verovatno će biti veoma tražen na svim internet platformama. Popularna pevačica neretko ističe kako joj majčinstvo u potpunosti prija, pa je tako zasukala rukave i zamesila Aleksandrovo omiljeno jelo.

Pročitajte: Čarolija u domu Živojinovića: Filip i Aleksandra slave sinu 2. rođendan (foto)

Foto: Instagram screenshot

 

Trenutno jedna od najuspešnijih mladih pevačica, Aleksandra Prijović godinama uživa u skladnoj ljubavi sa Filipom Živojinovićem, a njihov odnos ulepšao je i učvrstio pre dve godine naslednik, Aleksandar. 

Aleksandra je isticala da bi volela da bude mlada mama, pošto je i njena majka, Borka nju dobila u ranoj mladosti, pa je tu svoju želju i ostvarila. Sin je došao u pravi čas, 6. marta 2019. godine i u dom Živojinovića uneo najveću sreću. Aleksandar je mezimac cele familije, a posebno je vezan za tatu što je pevačica nedavno kroz šalu prokomentarisala. 

Pročitajte: Aleksandra Prijović oduševila vestima - Vreme je za devojčicu!

 

 

- Ko zna šta bi bilo da sam nastupala, snimala. Radila bih, putovanja... Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam - rekla je pevačica kroz osmeh.

Da joj majčinstvo prija, govori i nedavna fotografija koju je Živojinovićka podelila na svom "Instagram" profilu. Naime, pevačica je zamesila Aleksandrovo omiljeno jelo - domaću picu. 

Recept Aleksandre Prijović za domaću picu mnogi će tražiti

Instagram printscreen

 

- Kada mama zamesi i napravi picu, Aki najslađe jede - napisala je u opisu slike pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin