Aleksandra Prijović ne krije ponos: Za nju i Filipa danas je veoma važan dan (foto)

Aleksandra Prijović ne krije ponos: Za nju i Filipa danas je veoma važan dan (foto)

Autor: | 15/03/2021

0

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pre nekoliko dana proslavio je drugi rođendan. Roditelji su mu priredili nezaboravnu bajku sa motivima životinjskog carstva, u kojoj je mali Živojinović uživao sa drugarima.

Pročitajte: Aleksandra Prijović oduševila vestima - Vreme je za devojčicu!

instagram printscreen @aleksandraprijovic

 

Popularna pevačica i njen suprug danas su posebno emotivni. Naime, njihov naslednik Aleksandar polazi u vrtić. Ponosna mama nije mogla da sakrije sreću pa je na „Instagramu“ podelila fotografiju malog dečaka sa rancem na leđima uz opis:

- Prvi dan vrtića. Srećno, ljubavi naša.

Pročitajte: Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

 

Čestitke za ovaj bitan trenutak u životu naslednika naslednika Živojinovića samo su se nizale na objavi popularne pevačice, a među prvima sreću mu je poželela Lepa Brena, koja takođe nije skrivala sreću što mezimac njihove kuće krupnim koracima korača u dečji svet.

Podsetimo, Aleksandra i Filip su u braku tri godine, a pre dve na svet je došao Aleksandar koji je učvrstio njihov odnos i ulepšao im svaki trenutak. Pevačica je nedavno izjavila da je naslednik isti Filip i da je često ljubomorna koliko je vezan za tatu i da već razmišlja o tome da je vreme za devojčicu koja bi bila mamina maza.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin