Da li podseća na Jelenu Rozgu? Stjepan Hauser sada ljubi nju (foto)

Da li podseća na Jelenu Rozgu? Stjepan Hauser sada ljubi nju (foto)

Autor: | 25/03/2021

0

Nova devojka Stjepana Hausera čeka se već duže vreme,  a sada je čini se stigla i zvanična potvrda da ona postoji. Stjepan Hauser poznat je kao veliki zavodnik, ali i kao osoba koja sa uživanjem od svog emotivnog života pravi malu „kontroverzu“.

Pročitajte: Ko je nova devojka Stjepana Hausera?

Privatna Arhiva

 

 

Nekadašnji član dvojca „2cellos“ svojim izgledom i muzičkim talentom zainteresovao je javnost još od kada se prvi put pojavio na sceni, a posebnu pažnju medija zadobio je kada je uplovio u romansu sa pevačicom Jelenom Rozgom. Njih dvoje vezu su otpočeli 2015. godine, a dve i po godine kasnije ljubavi je došao kraj. 

Mirko Tabašević

 

 

Devojka Stjepana Hausera neko vreme bila je i pijanistkinja Lola Astanova, za koju je violončelista kasnije potvrdio da mu je supruga. Međutim, Stjepan je fanovima dao malo vremena da uživaju u ovoj ideji, a onda je sve demantovao izjavom da se samo šalio.

 

 

Hrvatski mediji dugo su pisali da je nova devojka Stjepana Hausera i nekadašnja „misica“ Stela Opančar, koja se nekoliko puta fotografisala u njegovom domu i time dala povod za komentare na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Stjepan Hauser za HELLO! otkriva - Ovo je godina koja menja sve

 

 

Neko vreme objavljivao je solo fotke, a onda se u njegovom naručju pojavila i ona. Benedeta Kareti, Italijanka. Njih dvoje napravili su pravu atrakciju na društvenim mrežama, kako muzičkim obradama, tako i neverovatnom senzualnošću i energijom koja vlada između njih.

 

 

A sada stiže najnovija zavodnica, koja je izgleda uspela da osvoji srce Stjepana Hausera, barem, ako je suditi po najnovijim objavama sjajnog muzičara. 

- Negde tu, iznad duge - napisao je poznati muzičar na fotografiji i tako zaintrigirao javnost. Ko je nova devojka Stjepana Hausera odmah se pokrenulo pitanje, a koje je odgovor stigao veoma brzo.

Instagram screenshot

 

 

 

- Mnogi od vas nagađaju i pitaju me ko je je moja princeza, ko je ta devojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu - rekao je Hauser i snimio plavokosu devojku koja je lice sakrila slamnatim šeširom, a mnoge je ona podsetila upravo na Jelenu Rozgu. 

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin