Šeron Stoun posle 30 godina priznaje: Prevarena sam

Šeron Stoun posle 30 godina priznaje: Prevarena sam

Autor: | 24/03/2021

0

Knjiga Šeron Stoun posle tri decenije otkrila pravu istinu...

Vrata holivudskih studija zatvorena su još od prošlog marta, ali Šeron Stoun nije se dosađivala u karantinu. Postala je pravi majstor u kuhinji, slikala je, štrikala, igrala košarku sa sinovima, a stigla je i da napiše biografiju. „The Beauty of Living Twice“ objavljena je nekoliko dana posle njenog 63. rođendana. Taj drugi život dobila je posle moždanog udara 2001, kada je ponovo učila da hoda i govori.

Pročitajte: Šeron Stoun objavila potresne fotografije iz bolnice - Vi ste krivi za ovo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Knjiga Šeron Stoun namenjena je snažnim ženama, ali i „svima koji su na bilo koji način povređeni i ranjeni, borcima i pobednicima“. I, kao što se očekivalo, uspela je da zatrese holivudska brda. Naime, u memoarima je pomenula zahteve koje su joj postavljali na početku karijere „ako želi da uspe“ i noćne more od kojih joj se i danas diže kosa na glavi. Najveći košmar imala je posle snimanja „Niskih strasti“, pre svega zbog čuvene scene bez donjeg veša za koju su je, tvrdi, autori filma nasamarili.

Profimedia

 

 

Knjiga Šeron Stoun iznenadila svet 

‒ Ubedili su me da skinem donji veš, tvrdeći da se ništa neće videti zbog reflektora. Međutim, kada sam pogledala montirani snimak, bio je eksplicitniji nego što sam mogla da pretpostavim.

Nisko i za „Niske strasti“. Pošto je videla film, Šeron je ošamarila reditelja Pola Verhovena i pozvala advokata. Na kraju je odustala od tužbe, ali nema sumnje da ju je famozna scena, zbog koje su se kidale nekadašnje video-kasete od silnog premotavanja, odvela pravo u istoriju kinematografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin