Seksepilnija nego ikada: Šeron Stoun na naslovnoj strani magazina Vogue

Seksepilnija nego ikada: Šeron Stoun na naslovnoj strani magazina Vogue

Autor: | 05/05/2019

0

Šeron Stoun epitet zvezde nosi s punim pravom, seksepilna i nasmejana, moćna u svojoj borbi da život bude imperativ, bez obzira da li vam se u njemu dešavaju i ružne stvari, teške nedaće, bez obzira na bolesti... Osvanula je na naslovnoj strani portugalskog, majskog, izdanja magazina Vogue.

Magazin joj je dodelio čak dve prve strane uz intervju, a fotografije su zaista fantastične, crno-bele, koje na jednostavan način prikazuju Šeron u svoj njenoj lepoti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Portugal (@vogueportugal) on May 3, 2019 at 1:08pm PDT

Navodeći da za Šeron Stoun ne mogu da se vežu nikakve etikete, da je ona jednostavno žena koja je nakon što je na senzacionalan način prekrstila noge u "Fatalnoj privlačnosti", postala neko ko je promenio filmsku istoriju.

Naveli su njene tri izjave koje su ostale upamćene, a kojima je bez zadrške izgovorila velike istine, otkrivši pri tome i neke ne tako lepe stvari iza ružičaste zavese Holivuda.

https://www.instagram.com/p/BxA16rTA5dw/

1."Kada sam počela da radim u filmskoj industriji, izraz 'fu**able' su koristili oni na višim pozicijama, etiketirajući vas njime, da vide da li imate profil da biste dobili ulogu. Rukovodioci studija bi sedeli za stolom i raspravljali o tome koliko je svako od nas u stvari "fu**able". Mislili su da ja nisam.

2. "Filmovi, dobri filmovi su umiruća umetnost. Televizija danas ima više mogućnosti za tu vrstu kvaliteta."

3. "Zanemarivanje žena? Da, naravno. A žene, iskreno, nisu zastupljene kao što se čini. Većina filmova su napisali muškarci, napravili su ih muškarci, stvorili  su ih muškarci, sa muškim mentalitetom. Nikada ne razmišljaju kakve su žene zaista, kako mislimo i osećamo. Zato su mnogi moji likovi pijani, drogirani ili ludi, iskreno, to je jedini način da tolerišem njihovo ponašanje."

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty