Šeron Stoun objavila potresne fotografije iz bolnice: Vi ste krivi za ovo!

Šeron Stoun objavila potresne fotografije iz bolnice: Vi ste krivi za ovo!

Autor: | 17/08/2020

0

Glumica Šeron Stoun nikada nije krila da je godinama vodila bitku za svoj život i na svu sreću uspela da izađe kao pobednik. Ipak, ovih dana ona je u veoma teškom stanju, i to zbog bliskog člana porodice. Kako navode strani mediji sestra Šeron Stoun nalazi se u bolnici, a njeno stanje je zabrinjavajuće.

Pročitajte: Šeron Stoun - I ja sam bila zaboravljena baš kao i princeza Dajana

Kako bi apelovala na sve ljude da više vode računa o sebi, a samim tim i o ljudima oko sebe, glumica je odlučila da na "Instagramu" podeli potresne fotografije. Sestra Šeron Stoun smeštena je u bolnicu er je zaražena virusom korona, a kako već boluje od lupusa, veliki broj lekara je uključen u njen oporavak.

- Moja sestra Keli koja već ima lupus sad se zarazila i "Covidom-19". Ovo je njena bolnička soba. Jedan od vas koji ne nosi masku je učinio ovo. Jedino gde je išla bilo je kod lekara. U zemlji u kojoj ona živi ne testiraju nikog osim ljudi koji imaju simptome, a i onda se na rezultate čeka po pet dana. Jeste li spremni da ostanete sami u ovoj sobi? Nosite masku. Zbog sebe i drugih. Molim vas - napisala je glumica i pokazala u kakvim uslovima sada boravi njena sestra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 15. Авг 2020. у 6:08 PDT

Sestra Šeron Stoun u veoma lošem stanju

I sama sestra Šeron Stoun odlučila je da skupi snagu i obrati se svim ljudima rečima koje su imale za cilj da osveste sve one koji misle da se korona dešava nekom drugom.

- Želim da znate da je ovo stvarno. Borim se za svaki dah. Nosite maske. Verujte mi da ne želite da se osećate ovako - poručila je Keli iz bolničke postelje.

Pročitajte: Šeron Stoun - U Holivudu su me označili kao oštećenu robu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели kelly stone singer (@thekellystone) дана 16. Авг 2020. у 12:11 PDT

Glumica je otkrila i da su neki članovi njene porodice preminuli od virusa korona, i da je stanje njene sestre veoma ozbiljno. Ona je besna na celokupno stanje i zdravstveni sistem u toj zemlji i smatra da je vreme da se sve menja iz korena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 16. Авг 2020. у 3:18 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti