Jelena Karleuša i Marija Šerifović zaratile: Prijateljstvu je došao kraj?

Jelena Karleuša i Marija Šerifović zaratile: Prijateljstvu je došao kraj?

Autor: | 19/03/2021

0

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović intenzivno je već nekoliko godina, od kada zajedno rade na projektu ,,Zvezde Granda“. Uvek su tu jedna za drugu i podržavaju se u svim životnim situacijama. Tako se Marija našla Jeleni prethodnih godina koje za pop-pevačicu nisu bilo nimalo jednostavne, pa je delovalo da ništa ne može da naruši njihov odnos.

Pročitajte: Ispovest Jelene Karleuše zakucala Srbiju ispred malih ekrana - Izvinite za suze!

 

 

Sada je njihovo druženje pod znakom pitanja s obzirom na to da je Jelena otpratila Šerifovićevu sa društvene mreže ,,Instagram“, a razlog je neslaganje mišljenja povodom diskvalifikacije Marijine takmičarke koja je vređala žiri.

Naime, Karleuša je samo nekoliko minuta nakon što je Šerifovićeva iskazala svoj stav u vezi sa pomenutom diskvalifikacijom otpratila Mariju sa „Instagrama“. Jelena očigledno ne podržava mišljenje koje je iznela njena dugogodišnja drugarica, pa je rešila da je obriše iz liste svojih prijatelja na društvenoj mreži.

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović - Odnos nikada više neće biti isti

 

 

Međutim, na Marijinom profilu može se videti da ona i dalje prati pop-pevačicu, a kako će se stvari odvijati ostaje da vidimo.

Podsetimo, Marija je osetila potrebu da se obrati javnosti, ali je sačekala, kako je rekla, da se smiri situacija.

Pročitajte: Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović moglo je skupo da je košta

youtube printscreen

 

 

- Ja imam samo jednu stvar da kažem. Dakle, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je Jelena ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reći ishitrena jer Jelena vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početki svake emisije i kaže: "Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej" - priznala je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još