Od prijateljstva do izdaje! Jelena Karleuša precrtala Mariju Šerifović, ovo je razlog

Od prijateljstva do izdaje! Jelena Karleuša precrtala Mariju Šerifović, ovo je razlog

Autor: | 04/10/2023

0

Jelena Karleuša i Marija Šerifović okončale višegodišnje prijateljstvo

Jelena Karleuša ponovo je uspela da se posvađa sa pola estrade. Šuška se da ne razgovara sa Sašom Popovićem, imala je i neke primedbe na koncerte Aleksandre Prijović i njenu muziku, a izgleda da se iza kulisa odvija još jedan rat.

Miloš Miletić

 

Sećamo se kako je JK, dok je bila u žiriju „Zvezda Granda”, umela da nasmeje publiku i gledaoce, a posebno su bile sočne njene prepirke sa Marijom Šerifović. Tada je sve bilo u žaru glasanja i cilju zabave. No, ko Jelenu pomno prati na Instagramu, verovatno je primetio da je u međuvremenu otpratila koleginicu.

Pročitajte: Letovale su zajedno i podržavale se, a danas... Evo šta Suzana Jovanović posle svega misli o Jeleni Karleuši

Marija je, za razliku od nje, i dalje u žiriju popularnog muzičkog takmičenja. Nedavno je nahvalila Karleušine nove albume, otkrivši da joj se više dopada „Omega” od „Alfe”, ali smo je, isto tako, videli i na Prijinom koncertu.

Instagram

 
 

Do zahlađenja odnosa, po svemu sudeći, došlo je zbog aktuelne polemike oko gledanosti emisije „Zvezde Granda” i snimka Jeleninog koncerta u „Beogradu na vodi”.

JK je saopštila da je njen nastup bio gledaniji, a Marija je na Instagramu objavila grafikon koji pokazuje suprotno i verovatno istog časa dospela na Karleušinu „crnu listu”.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Jelena Karleuša i Marija Šerifović zaratile: Prijateljstvu je došao kraj?

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović intezivno je već nekoliko godina, od kada zajedno rade na projektu ,,Zvezde Granda". Uvek su tu jedna za drugu, i podržavaju se u svim životnim situacijama. Tako se Marija našla Jeleni tokom prethodnih godina koje za pop pevačicu nisu bilo ni malo jednostavne, pa je delovalo da ništa ne može da naruši njihov odnos.

19/03/2021

12740 pregleda

Saznajte više

Pročitajte još

Najnovije vesti