Vest koju smo dugo čekali: Presrećna Jelena Karleuša potvrdila novosti

Vest koju smo dugo čekali: Presrećna Jelena Karleuša potvrdila novosti

Autor: | 01/03/2021

1

Dok se pojedini mediji bave tračevima i navodnim problemima u braku popularne pevačice, ona vredno radi na svom velikom projektu i otkriva - novi album Jelene Karleuše je gotov. Pop diva najavila je izlazak novog albuma "Alfa" koji možemo očekivati da ugleda svetlost dana na proleće. Poznato je da ona postavlja muzičke trendove na našoj estradi, pa tako i na ovom albumu možemo očekivati neki novi zvuk.

Pročitajte: Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo na udaru javnosti - Fotografija otkrila pravu istinu

 

 

- Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali svo ovo vreme. Ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi "game changer" da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje - ispričala je Karleuša za "Grand News".

Nije tajna da Jelena poseduje slovenačko državljanstvo i da je trebalo da predstavlja Sloveniju na pesmi Evrovizije, međutim usled tehničkih komplikacija odlučila je da povuče pesmu, ali ne isključuje mogućnost da predstavlja ovu državu u budućnosti.

Pročitajte: Jelena se oglasila: Šta to radi Duško Tošić?

 

 

- Bilo je pametno što sam povukla pesmu jer se onda desila situacija sa kovidom. Ko zna moža dogodine budemo radili nešto novo za njihovu Evroviziju. Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču. Da je ova pesma išla na Eurosong bio bi šou zato što je strašna pesma, dvojezična, vrlo komercijalno i top priča - objasnila je pevačica, prenosi "Prva". Tako je "Diva" tek sada podgrejala javnost, koja sa nestrpljenjem iščekuje da novi album Jelene Karleuše ugleda svetlost dana. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin