Prepoznajete li novinarku sa fotograije? Podelila je sliku iz mlađih dana, komplimenti se samo nižu

Prepoznajete li novinarku sa fotograije? Podelila je sliku iz mlađih dana, komplimenti se samo nižu

Autor: | 20/03/2021

0

Fotografija Vesne Dedić iz mladosti mnoge je navela na pitanje kako je moguće da se popularna voditeljka sa godinama nije uopšte promenila. Vesna je na svom Instagram profilu nedavno podelila sliku sa školske priredbe, a komplimenti su pristizali sa svih strana.

Pročitajte: Vesna Dedić konačno otkrila pravi razlog prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković

Foto: Petar Đorđević

 

Voditeljka kultne emisije ,,Balkanskom ulicom" gde god da se pojavi pleni pozitivnom energijom i širokim osmehom, koji je njen zaštitni znak. Iako je za njom godina promena i teških trenutaka, Vesna ne gubi pozitivno raspoloženje i uvek sve okrene na šalu.

Nedavno je na svom Instgramu podelila fotografiju iz mladosti, sa školske priredbe na kojoj je bila voditeljka, pa je tako jasno da je od malena znala koji će biti njen životni poziv. Neki od komentara su da se Dedićeva uopšte nije promenila, naprotiv, godine su samo broj za nju. 

Pročitajte: Fotografija Vesne Dedić - One koje moj osmeh nervira častim ovom slikom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

- ,,Lokica" frizura za priredbu O.Š. ,;Savo Pejanović" u uniformi mladih gorana - Titograd - napisala je novinarka u opisu fotografije.

Podsetimo, popularna voditeljka i novinarka, nedavno je prekinula prijateljstvo dugo dve i po decenije sa Sanjom Marinković, otišla sa RTS-a nakon trideset godina rada i preležala teži oblik korona virusa. Iza nje je veoma stresna godina, puna poteškoća ali Vesna ne gubi osmeh i spremna je za lepe dane koji su tek pred njom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti