Vesna Dedić konačno otkrila pravi razlog prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković

Vesna Dedić konačno otkrila pravi razlog prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković

Autor: | 01/03/2021

0

Sukob Sanje Marinković i Vesne Dedić - vest je odjeknula poput groma, a sada, kada je poznato da njih dve nisu prijateljice već više od godinu dana, mnogi se pitaju šta je najveći povod za to. Vesna Dedić, koja se o tome dugo nije izjašnjavala, konačno je otvorila dušu i priznala da se oseća potpuno izdano.

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj. - započela je Vesna svoju isovest i dodala:

Pročitajte: Vesna Dedić odlučila da sve ispriča - Nikada se neću pomiriti sa Sanjom

Ata Images

 

 

- Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice - preneo je Story.

Na pitanje, zbog čega je došlo do sukoba, Vesna je iskreno odgovorila:

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja - ispričala je Vesna i otkrila koliko je važno mesto Sanja imala u njenom životu

Vesna Dedić istakla je da je dugo ćutala na temu odnosa sa koleginicom, jer je za nju to bila tema, koja boli i nije dostojna povlačenja po medijima. Ipak, istakla je da je morala da reaguje, kada su neki nepromišljeni postupci Sanje Marinković ugrozili njenu reputaciju. 

Pročitajte: Ispovest Vesne Dedić - Napravila sam fatalnu grešku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Sa Sanjom je, kako kaže, prekinula ne samo prijateljske već i sve poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - rekla je voditeljka za "Svet".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti