Vesna Dedić odlučila da sve ispriča: Nikada se neću pomiriti sa Sanjom

Vesna Dedić odlučila da sve ispriča: Nikada se neću pomiriti sa Sanjom

Autor: | 14/01/2021

0

Svađa Sanje i Vesne glavna je tema o kojoj mediji i danas pišu. Da su posle 26 godina prijateljstva voditeljke i spisateljice odlučila da stave tačku na svoje druženje više nije tajna. A ćutale su punih godinu dana. Iako su se pravi razlozi prekida prijateljstva uglavnom nagađali, mediji sada donose nove informacije.

Pročitajte: Posle 25 godina svađa je sve prekinula, Vesna Dedić - Sanja Marinković nije moj prijatelj!

foto: ATA Images

Kako navodi dnevni list "Kurir", Sanja nije ispoštovala dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Iako joj je dala drugu šansu tada, Marinkovićeva i dalje nije ispunila ono što je trebalo, zbog čega je Dedićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

Svađa Sanje i Vesne nastala je pre godinu dana

Vesna je priznala da se više ne druži sa Sanjom.

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim - počela je Vesna, a na pitanje šta je konkretan razlog prestanka druženja, s obzirom na to da traje duže od godinu dana, kratko je rekla:

- O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista - rekla je Vesna.

Pročitajte: Vesna Dedić i Sanja Marinković okupane suncem - Jedino što je lepše od sreće je osećaj da imaš sa kim da je podeliš

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona takođe nije želela da komentariše ni to što je Sanja gotovo negirala da se ne druže, već da su se samo udaljile. Ipak, priznala je da nema šanse da se pomire.

- Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada! - rekla je Vesna za "Kurir".

Sanja Marinković se povodom svega ovoga još uvek nije oglasila, a njen telefon je ostao nedostupan novinarima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti