Ovo može samo tata: Pogledajte čime je Luka Jović iznenadio naslednika

Ovo može samo tata: Pogledajte čime je Luka Jović iznenadio naslednika

Autor: | 01/03/2021

0

Sin Luke Jovića nedavno je proslavio drugi rođendan, tata mu je emotivnom čestitkom poželeo srećan divan dan na Instagramu s obzirom na to da nije bio u Srbiji. Međutim, Luka i Sofija Milošević su rešili da Davida ovog vikenda ostave bez teksta iznenađenjem.

Fudbaler i manekenka su planirali da tokom marta da obiđu rodnu zemlju i uživaju sa porodicama u prolećnim danima, ali shvativši da imaju slobodan vikend, oni su se na prečac spakovali i privatnim avionom tokom prethodnog vikenda sleteli u prestonicu na svega 48 sati. 

Pročitajte: Luka Jović potvrdio prelepe vesti - Presrećan sam!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Neprepoznatljivi, sportski obučeni i sa maskama na licu izašli su sa aerodroma gde ih je sačekao prijatelj. Sofija je u uskim farmerkama pokazala savršenu liniju i kako se za relativno kratko vreme posle porođaja vratila u top formu. Manekenka je vodila računa o sinu, dok je Luka sa drugom pakovao kofere.

Luka i Sofija su imali slobodan vikend i odlučili su da dođu i vide porodicu, ali i bake i deke da se druže sa unukom. Pored toga, Sofija je celu noć provela na slikanju svoje nove kolekcije, dok je Luka priredio Davidu iznenađenje za pamćenje.

Pročitajte: Sin Luke Jovića je veliki momak - Tata nije prisustvao proslavi rođendan, za to ima bitan razlog

instagram @sofijamilo

 

 

Naime, sin Luke Jovića iz veze sa Anđelom Manitašević, pre nekoliko dana napunio je dve godine a s obzirom na poslovne obaveze, tata tog dana nije mogao da prisustvuje proslavi. Kako je uhvatio prvi slobodan trenutak, došao je da vidi svog prvenca i provede sa njim dva nezaboravna dana. Susret Davida i Luke, manekenka je zabeležila na svom Instagram profilu, a od poklona maleni David dobio je veliki automobil kojem se oduševio. 

Fudbaler se potrudio da iznenađenje za naslednika bude spektakularno pa je tako dekorisao stan plavim balonima i Davidovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Budući da su tu veoma kratko, Luka se ne odvaja od prvenca a društvo im pravi i najmlađi Jović i svi su oduševljeni kako je David prihvatio mlađeg brata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti