Luka Jović doživeo tešku nesreću, operisan po hitnom postupku: Lice mu je unakaženo... FOTO

Luka Jović doživeo tešku nesreću, operisan po hitnom postupku: Lice mu je unakaženo... FOTO

Autor: | 14/06/2023

0

Luka Jović imao je iza sebe sjajnu partiju u finalu Lige konferencija, ali je na poluvremenu utakmice između njegove Fjorentine i Vest Hema u Pragu morao da izađe iz igre. I to krvave glave.

Naime, doživeo je povredu nosa, prilično ozbiljnu, a zbog operacije je propustio prvo okupljanje reprezentacije Srbije pred kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo.

Profimedia

 

Pročitajte: Gde je moj tata? Zašto Luka Jović nije došao na krštenje sina Davida FOTO

Luka je u poslednjim trenucima prvog poluvremena postigao i gol, ali je poništen zbog ofsajda. Tom prilikom pretrpeo je snažan udarac od protivničkog igrača i ostao da leži na travi.

Kasnije je ustanovljeno da mu je nos slomljen i da će morati stručno da se „popravi“. Navijači i stručni tim zabrinuli su se kada su videli kako napušta teren krvavog lica, ali u sportovima u kojima se ostvaruje blizak kontakt dešavaju se i takve neugodne stvari.

Profimedia

 

Kako srpski fudbaler sada izgleda videli smo zahvaljujući storiju bivše devojke Mateje Kežmana Marije Perković. Luka se javio da njenom sinu Filimonu čestita deseti rođendan. Glava mu je u flasterima i jedva smo ga prepoznali, nos se i ne vidi, a lice je natečeno.

Instagram

 

Udarac je očigledno bio prejak, a i nas je zabolelo kada smo videli sliku. Reakcija njegove prijateljice Marije bila je kratka, ali je dovoljno rekla: „Joj...“ Uz emotikon srca. I mi želimo Luki da se što pre oporavi i vrati u igru.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Denis Doyle/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti