Teodosići ponovo slave: Miloš i Jelisaveta presrećni, a sve zbog male Petre

Teodosići ponovo slave: Miloš i Jelisaveta presrećni, a sve zbog male Petre

Autor: | 12/02/2021

1

Još od kada se 8. januara rodio mali Bogdan, u domu Jelisavete i Miloša Teodosića ne prestaje da bude turbulentno. Lepe vesti i krupne odluke ređaju se jedna za drugom. Par je prvo slavio rođenje sina, a sada slave drugi rođendan ćerkice Petre.

Mamina i tatina prva radost, mala Petra, već puni dve godine, a ovo je drugi rođendan koji princeza proslavlja u Italiji.

Prva rođendanska čestitka ćerki Jelisavete i Miloša Teodosića pristigla je iz Srbije i to od tetke Milice. Naime, Jelisavetina sestre Milica Orašanin podelila je na svom "Instagram" storiju presladak trenutak, u kome se Petra i njen sin Pavle igraju. Fotografiju je iskoristila, kako bi svojoj sestričini poželela srećan drugi rođendan.

Pročitajte: Prefinjeno i luksuzno - Jelisaveta Orašanin na pragu novog doma? (foto)

Instagram screenshot

 

 

Dolazak Petre u život Miloša i Jelisavete, za njih je bio najsrećniji trenutak, a ponosni tata svojevremeno je otkrio i kako se snalazi u najvažnijoj životnoj ulozi.

- Sasvim nova uloga za mene i sigurno da je najlepša koju sam imao do sad u životu. Zasad mi ne ide loše, ali prošlo je tek nešto više od sedam meseci. Moram još mnogo da se dokazujem kao tata - uz osmeh je rekao Teo za "Novosti".

Pročitajte: Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni za novi početak - Par kupuje kuću u jednom od najbogatijih gradova Italije?

- Nije teško uklopiti porodičan život i karijeru, ali je potrebno mnogo razumevanja. Ako se sve napravi kako treba, onda je pravo uživanje - istakao je Miloš, koji je velika podrška suprugi, sa kojom hrabro grabi napred, tako da ničija karijera ne trpi određene posledice.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti