Nakon decenije ljubavi, Nikola Rokvić za suprugu ima samo jedan komentar

Nakon decenije ljubavi, Nikola Rokvić za suprugu ima samo jedan komentar

Autor: | 04/08/2020

0

Nikola Rokvić i Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a za to su zaslužni ljubav poverenje i podrška. Romansa koja je pre deset godina otpočela na Filipinima prerasla je u brak ispunjen ljubavlju iz kog Bojana i Nikola imaju dvoje preslatke dece.

Nikola i Bojana su veoma skladan i jedan od retkih parova, čiju ljubav nisu pratili skandali i bure. Na svojim "Instagram" profilima oni svakodnevno dele fotografije, koje pokazuju, koliko su posvećeni ne samo porodici nego i jedno druguom.

Pročitajte: Bojana i Nikola Rokvić - Umesto skupog letovanja, porodični vikend u srcu grada (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jul 15, 2020 at 9:35am PDT


Nikola je postao "internet senzacija" kada su fanovi primetili da svaku fotografiju svoje supruge proprati komenatarom "lepasi". A sada je imao još jedan povod da joj to poruči.

Naime, Nikola Rokvić i Bojana Barović su proslavili deceniju svoje ljubavi, a Nikola je to obeležio i posebnom porukom za Bojanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 3, 2020 at 6:33am PDT


- Danas proslavljamo našu prvu deceniju za večnost! Verujem u potpuno spajanje i verujem da je moguće da dvoje postanu jedno! Verujem u nas, moja drugo! Lepasi i danas. - napisao je Nikola.

Kod Bojane na "Instagramu" situacija je bila nešto drugačija. Ona je odlučila da pokaže njihovu realnost, pa su u kadar upadali i njihovi mališani.

- Oduvasmo 10 godina ti i ja - napisala je Bojana.

U nedavnom intervjuu koji su zajedno davali za magazin "Gloria" Bojana i Nikola istakli su da se njihova ljubav nije promenila, već da je dolaskom dece samo očvrsla.

Pročitajte: Nikola Rokvić drastično smršao - Recept Novaka Đokovića provereno radi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jul 23, 2020 at 3:11am PDT


- Uspevamo da se ponekad posvetimo i sebi, ali to se ne dešava često. Obično tada odemo na ručak, ili večeru. Volimo da provodimo vreme sa mališanima i veoma nam je važno da oni osete da smo za njih uvek tu. Da izgrade emotivnu stabilnost. Ne razumem roditelje koji ostavljaju decu dadiljama i drugim osobama na čuvanje da bi oni živeli život. Nama dvoma prija da se katkad odvojimo, ali zaista uživamo sa našom decom i trudimo se da i oni uživaju sa nama. - rekla je Bojana.

Leona i Simeon su definitivno najveći dar koji su preslatki roditelji dobili tokom ovih 10 godina neverovatne ljubavi, kojoj se ne nazire kraj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti