Snežana Đurišić najveća podrška: Javnost bruji o poduhvatu Vanje Miloševića

Snežana Đurišić najveća podrška: Javnost bruji o poduhvatu Vanje Miloševića

Autor: | 27/02/2021

0

Snežana Đurišić i Vanja Milošević par su koji i te kako privači pažnju medija i celokupne javnosti, a o potezu poznatog ginekologa naširoko se priča. Dugogodišnji Snežanin partner, doživeo je da spasi život jednoj ženi na nesvakidašnji način. 

Pročtajte: O svadbi Snežane Đurišić više se neće pričati, sve je jasno

Ata Images

 

 

Naime, Nataša Pavlović pozvala je Vanju u svoju emisiju "Praktična žena", kako bi gostovao i govorio na temu zdravlja kao i da odgovori na pitanja koliko često treba ljudi da odlaze na preglede. U jednom trenutku Nataša je pitala žene iz publike koja je voljna da uradi pregled.

- Ja sam mislio da ćemo to obaviti posle emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled - počeo je priču ginekolog u emisiji ''Zvezde Granda Specijal''.

Pročitajte: Snežana Đurišić i Vanja Milošević - Subotnje veče rezervisano za ljubav (foto)

foto ATA Images

 

 

Milošević nije verovao da će se neko usuditi da odradi pregled baš u sred emisije, ali ga je iznenadilo kada je video da je bilo i više žena nego što je očekivao.

- Uradio sam pregled, i papa test kao što se inače i radi a zatim odneo pločice kod mene na kliniku i dao patlozima. Došla je doktorka Jelena Lazić, vrhunski patolog i pitala me gde sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno - rekao je Vanja i dobio gromoglasan aplauz, prenosi "grand.online".

- Ako uspem da nateram ovaj mlad svet ovde da se već sutra prekontroliše, onda je ovo moje gostovanje bilo uspešno - zaključio je Vanja Milošević, kome je pevačica i partnerka Snežana Đurišić ogromna podrška. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti