Zgodna i mlada: Ova plavuša bila je supruga Vanje Miloševića, uhvaćeni u šetnji sa ćerkom, drže se za ruke (foto)

Zgodna i mlada: Ova plavuša bila je supruga Vanje Miloševića, uhvaćeni u šetnji sa ćerkom, drže se za ruke (foto)

Autor: | 12/10/2022

0

Supruga Vanje Miloševića bila je ova zgodna plavuša

Snežana Đurišić dugi niz godina je u vezi sa poznatim ginekologom Vanjom Milošević, ali po medijima se već neko vreme spekuliše da je njihov odnos na “klimavim nogama”. I dok se muzička zvezda na tu temu nije oglašavala, najnovije pojavljivanje njenog partnera u javnosti ponovo je izazvalo nagađanja.

Pročitajte: Prevara i izdaja naspram ljubavi - Snežana Đurišić ovim potezom pokazala da li je ponovo sama, život mora dalje

Luka Šarac

 

Posle fotografija koje su pre izvesnog vremena osvanule u javnosti na kojima Vanja ljubi izvesnu plavušu čiji identitet nije poznat, sada je uslikan u društvu druge dame. Naime, fotoreporteri lista SCANDAL! zabeležili su druženje Vanje sa bivšom suprugom i ćerkom u jednom tržnom centru u Beogradu.

Pročitajte: Maltretirao je i sa sinom izbacio iz kuće - Sestra Snežane Đurišić proživela pravu dramu, pevačica joj jedva spasla živu glavu

Scandal

 

Scandal

 

Partner Snežane Đurišić posle razvoda ostao je u dobrim odnosima sa majkom svog deteta, a poznato je da podjednako brine o deci koje ima sa prethodnim partnerkama. Kako prenosi “Scanadal”, povod za ovo viđanje bio je kako bi vratio dete bivšoj supruzi.

Pročitajte: Snežana Đurišić najveća podrška - Javnost bruji o poduhvatu Vanje Miloševića

Scandal

 

Snežana i Vanja za sada ovu vest nisu komentarisali, pa nije poznato šta o svemu tome misli pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti