O svadbi Snežane Đurišić više se neće pričati, sve je jasno

O svadbi Snežane Đurišić više se neće pričati, sve je jasno

Autor: | 15/10/2020

0

Snežana Đurišić - svadba ili ne?

Pevačica Snežana Đurišić već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa emotivnim partnerom, ginekologom Vanjom Miloševićem, a o njihovoj svadbi ne prestaje da se piše. Da li će se venčati? Kada? Na ova pitanja pevačica je uvek odgovore davala kroz šalu. Zato je javnost sa nestrpljenjem čekala i da čuje da Snežana i Vanja po drugi put staju na ludi kamen. Ali to se definitivno neće dogoditi.

Pročitajte: Snežana Đurišić i Vanja Milošević - Subotnje veče rezervisano za ljubav (foto)

 

- Nema potrebe da se udajem. Smatram brak vezom dvoje ljudi, zvanično ili pred Bogom, što je meni merodavnije, zbog dece koja treba da se rađaju. Mi smo ljudi koji imaju dovoljno godina, imamo decu, život iza sebe koji je pun iskustva. U ovom ostatku svog života možemo da uživamo bez tog papirološkog dela. Ali ako se nešto dogodi, dogodiće se. O tome ne razmišljam - rekla je Snežana za "24sedam" i tako stavilu tačku na nagađanja oko njene ponovne udaje.

Pevačica je otkrila i da li joj je korona virus pokvario planove kada je reč o putovanjima u Ameriku.

- Nije, mogu tamo da idem, zato što sam ja državljanin Amerike. Godinama sam živela u Čikagu. Pamtim ga po lepom. Tada smo iškolovali decu. Moja ćerka se vratila, a zatim je opet otišla, da bi upisala drugi fakultet u Njujorku, i tamo se onda udala. Meni je drago što je ona srećna i što ima porodicu. To su divna deca i divan zet, i to je ono što je bitno. Lično, kao majci, nedostaje mi uvek. Ali, dobro. Sednem u avion i odem da ih vidim - zaključila je vidno srećna i zadovoljna Snežana Đurišić.

Pročitajte: Snežana Đurišić -  Svadba u tajnosti, mladoženja posebno ponosan zbog jedne stvari?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti