Gorica Popović: U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka

Gorica Popović: U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka

Autor: | 22/02/2021

0

Gorica Popović nikada nije volela da se eksponira u javnosti nepotrebnim stvarima. Njen emotivni život čuvala je za sebe, a mnogi nisu znali da je već 29 godina u skladnom braku sa saksofonistom Nešom Petrovićem. Jedna od najcenjenijih srpskih glumica iza sebe ima velike filmske, pozorišne i televizijske uloge - od urbane devojke u "Nacionalnoj klasi" do zaljubljene profesorke klavira u seriji "Kaljave gume". Posle dkoro tri decenije braka, priznaje i da u nekim momentima zažali što se nije ostvarila kao majka.

Pročitajte: Gorica Popović dobitnica nagrade Pavle Vuisić 

ATA Images

 

- U braku sam sa džez saksofonistom Nešom Petrovićem. On baš i ne voli da ga pominjem u medijima. Sledeće godine slavimo 30 godina braka. Neša od 1999. svira u "No smoking orkestru". Sa njim sam proputovala ceo svet. Trenutno ima klasu u muzičkoj školi "Stanković". On je jedan sjajan čovek. Mnogo voli životinje i zato je i vegan. Nisam veliki ljubitelj mesa, ali nije uspeo da me prebaci na svoju stranu. U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka. Ipak, nije mi to teret koji mi leži na srcu. Naše dete bi bilo darovito, ali živi se i bez toga - rekla je glumica u ispovesti za "Kurir" i priznala da u doba korone i teškim trenucima, generalno, gleda uvek prema napred.

Pročitajte: Gorica Popović - Čovek mora da sluša sebe i svoju dušu, kako bi bio sretan i spokojan

 

 

- Dobila sam i nagrade "Žanku Stokić" i "Pavla Vuisića". Snimljen je i dokumentarac o meni, a i spremna je monografija, ali korona je stopirala njihovu promociju. Kad su mi izvukli šta sam sve radila, nekih se stvari i ne sećam. Ne mogu da se žalim da nisam radila i imala posla. Trudim se da ne razmišljam o smrti i starosti. Imam dve rečenice koje su moj životni moto. Prva je: "Ne možeš dve lubenice da staviš pod jednu mišku", a druga je: "Iznad oblaka uvek sija sunce". Kad nastupe krize, uvek sebi kažem: "Gorice, gledaj samo napred i znaj da će tamo biti svetlost!"

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti