Strast prema avanturi nasledila od oca: Ona je ćerka Jovana Memedovića (foto)

Strast prema avanturi nasledila od oca: Ona je ćerka Jovana Memedovića (foto)

Autor: | 19/02/2021

2

Mnogima omiljeno TV lice, Jovan Memedović, privatni život godinama čuva od radoznalih pogleda javnosti. Od kada je pre sedam godina okončao deceniju dug brak sa suprugom Mirjanom, o njegovom privatnom životu zna se malo toga. Ipak, ono što nam nije promaklo je da je ćerka Jovana Memedovića, Maša, izrasla u pravu lepoticu.

Pročitajte: Jovan Memedović živi skromno - Biciklom idem na posao i nemam problem ni sa parkiranjem

 

 

Sve dok je u Jovanovoj moći bilo da Mašu i Uroša sačuva od javnosti, nismo mnogo znali o njima. Ipak, Maša Memedović aktivna je korisnica "Instagrama", na kome deli prelepe pejzaše, prema kojima joj je ljubav usadio otac, ali i trendi "outfite", jer se Maša povremeno bavi jednim od najtraženijih zanimanja današnjice, ona je "influenser". Pored toga, Maša se bavi video produkcijom i čini se da je u svom poslu veoma uspešna.

 

 

Ćerka Jovana Memedovića od oca je nasledila strast prema prirodi, a jasno je da podjednaku ljubav gaji i prema fotografiji. Izrasla je u devojku neobične lepote, kojoj posebno doprinose smeđa kosa, zelene oči i prelepe usne, zbog kojih je posebno upečatljiva.

 

 

Pročitajte: Jovan Memedović - Avanturista koji se ni ajkula ne boji (video)

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Mona 04:28 20.02.2021
Odgovori

Ništa posebno, da nije ćerka poznate ličnosti niko je ne bi ni primetio, rekli bi čak i ružnjikava.Influenser nije nikakvo zanimanje, to je zanimacija za dokone.

hellomagazin.rs Ata Images