Ćerka Jovana Memedovića u uniformi! Prelepa Maša u potpuno drugačijem izdanju, svi gledaju u čizme

Ćerka Jovana Memedovića u uniformi! Prelepa Maša u potpuno drugačijem izdanju, svi gledaju u čizme

Autor: | 18/06/2023

0

Maša Memedović provela je nekoliko dana na Krfu na zasluženom odmoru, a potom se vratila dnevnim obavezama u Srbiji. Ćerka Jovana Memedovića svakodnevno oduševljava objavama na društvenim mrežama, a ovom je posebno privukla pažnju.

Instagram

 

Maša važi za devojku koju odlikuje jedinstven modni stil, a njene autfite, iako je možda teže osmisliti, izuzetno je lako iskopirati. Zato mnogi prate šta će ćerka Jovana Memedovića obući, jer njene kombinacije inspirišu na prefinjen ali mladalački duh.

Pročitajte: Ko još ovako obučen izlazi na ulicu? Ćerka Jovana Memedovića zbog OVOGA na udaru, svi je komentarišu (VIDEO)
 


Maša se bavi video montažom, ali jako lako može da postane modna influenserka ako tako odluči. Ćerka poznatog voditelja objavila je autfit kog je nazvala "uniforma", a način na koji je uklopila naizgled nespojivo oduševilo je javnost.

Instagram

 

Lepotica je za svoju "uniformu" obukla treger-pantalone, i uklopila ih je sa kaubojskim čizmama. Nabacila je tanki laneni ogrtač zbog promenljivog vremena.

Pročitajte: Princeza iz bajke - Memedovićeva ćerka obukla venčanicu, tata preponosan na naslednicu FOTO

 

Kaubojske čizme Maša očigledno obožava, jer se skoro pohvalila na svom profilu kako je u sekend-hend radnji našla sličan par ali u crvenoj boji.

 

 

 


Kako je poznato da Maša voli da provodi vreme u prirodi i ne boji se da radi poslove u bašti, verovatno je ovog vikenda imala obaveze u dvorištu, te je obukla nepropustivu odeću u kojoj može da joj bude komotno dok na otvorenom nebu obavlja zadatke.

 

 

 

Pročitajte: Kojoj bolje stoji? Ćerka Jovana Memedović iskopirala stajling svetske zvezde za samo 1000 dinara (foto)

 

Sa druge strane, ne bi nas čudilo da po kafićima vidimo devojke koje su se inspirisane ovim autfitom odlučile da baš ovu kombinaciju ponesu u grad.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti