Udaje se ćerka Jovana Memedovića! Maša u kupaćem proslavila devojačko veče, a evo ko je budući suprug

Udaje se ćerka Jovana Memedovića! Maša u kupaćem proslavila devojačko veče, a evo ko je budući suprug

Autor: | 11/09/2023

0

Udaje se Maša Memedović

Maša Memedović, lepa ćerka voditeljka Jovana Memedovića, uskoro staje na “ludi kamen”. Taj dan se bliži, budući da je juče proslavila devojačko veče, odnosno dan. Od tate je nasledila ljubav prema televiziji, interesovanja i talenat, ali i stav da ne priča previše o intimnom životu. Međutim, ovaj događaj nije mogao dugo da ostane sakriven.

Instagram @kotaway

 

Sve smo videli na Mašinom Instagramu. U storijima su se smenjivali prizori sa reke, preciznije sa jednog splava na Savi, gde je uživala sa prijateljicama.

Pročitajte: U zagrljaju voljenog muškarca - Ćerka Jovana Memedovića blistala na venčanju

Nezaboravan provod, svečani ručak, ali i kupaći kostimi, pošto su u žaru zabave neki veseli gosti završili u vodi. “Team bride”, mladin tim, u pauzama između slavlja pratio je i utakmice, jer je ova nedelja bila veliki sportski dan.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Zgodna Maša blistala je u satenskoj letnjoj haljini, kaubojskim čizmama i roze šeširu. Prava “country girl”, u skladu sa emisijom koja joj je verovatno omiljena - “Sasvim prirodno”.

Njen izabranik je filmski reditelj i scenarista Bogosav Apostolović, s kojim se verila prošle godine na Rodosu. Venčanicu je već izabrala, devojačko veče je sad već iza nje, i sada je sve spremno za sudbonosno “da”.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još