Sudbina: Ivana Selakov posle 13 godina otkriva kako je upoznala svog verenika Peđu

Sudbina: Ivana Selakov posle 13 godina otkriva kako je upoznala svog verenika Peđu

Autor: | 09/02/2021

0

Ivana Selakov godinu koja ostaje za nama posvetila je ćerkici Kruni, koju je dobila sa svojim emotivnim partnerom Predragom Mirkovićem, a karijera je stavljena po strani. To što je samo dva puta nastupila pred publikom i što je sve stalo zbog virusa korona, Ivana se trudi da gleda mirne glave i bez velike tenzije. 

- Nedostaje mi posao, to je bio moj život. Nisu tu samo nastupi, tu su i snimanja. Sada nema toga dugo, skoro goinu dana. Imala sam dva nastupa, to je živa istina. Žao mi je što je ovako ispalo - istakla je Ivana i navela kako su izgledali njeni dani bez posla.

Pročitajte: Ivana Selakov - Kruna je došla u pravim godinama za Peđu i mene

foto Luka Šarac

 

- Zdrava sam, nisam imala koronu, čuvala sam se, nisam išla nigde. Bila sam odgovorna. Bila sam kod kuće sa porodicom išla sam samo do prodavnice. Trudila sam se da se zaštitim zbog porodice i sebe. Kad su popustile mere, trudila sam se da provodim sa detetom vreme i da idemo u park i u igrališta. Morala sam da je zabavim, ona je bila prioritet. Ne posećujem diskoteke i klubove, išla sam u parkiće i igrališta, prilagođavamo se - iskrena je ispričala Ivana Selakov u intervjuu za "Alo" i možda po prvi put javno ispričala kako su se ona i njen verenik Peđa upoznali. 

Pročitajte: Ivana Selakov sve podredila naslednici - Mama i tata više nemaju mesta za svoje stvari

 

 

- Papir mi nije važan. Upoznali smo se preko "Fejsbuka", 2008. godine. Dobila sam podršku od Peđe, zaintrigirala me je njegova profilna slika. Mesecima smo se dopisivali. Kada smo se upoznali uživo, do dana današnjeg smo zajedno. Sve funkcioniše kako treba - otkrila je Ivana, koja punih 13 godina uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom sa kojim je pre dve i po godine dobila ćerku Krunu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti