Ivana Selakov zbog obaveza odložila venčanje

Ivana Selakov zbog obaveza odložila venčanje

Autor: | 17/09/2011

0

Pevačica Ivana Selakov (32) i njen verenik Predrag Mirković (26) neće se venčati ove jeseni, kako su ranije najavljivali. Par je u idiličnoj romansi tri godine, a letos su u medijima pričali kako na jesen planiraju da svoju ljubav krunišu brakom. Od momenta kada su započeli zajednički život Ivana i Predrag razmišljaju o venčanju i potomstvu, ali po svemu sudeći, njihova ideja neće biti realizovana do kraja ove godine. Osnovni razlog jeste, kako kažu, obostrana posvećenost poslovnim obavezama.
- Toliko imam obaveza da nemam vremena ni sa drugaricama da popijem kafu, a da ne pričam kako ne stižem mesecima da posetim roditelje u Somboru. Peđa i ja zajedno pripremamo moj drugi album, tako da smo baš prebukirani. Zbog silnih obaveza rešili smo da do daljneg ideju o venčanju stavimo u drugi plan - objašnjava pevačica za "Blic".
Ona dodaje da sa Peđom savršeno funkcioniše.
- Ponosni smo kada pogledamo što smo zajedničkim snagama obezbedili i to samo poboljšava našu vezu. A takođe, kako godine prolaze, sve jače osećam materinski instinkt - iskrena je Ivana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti