Udovica Kobija Brajanta godinu dana nakon velike tragedije primila pismo od kojeg staje srce

Udovica Kobija Brajanta godinu dana nakon velike tragedije primila pismo od kojeg staje srce

Autor: | 26/01/2021

0

Prošlo je tačno godinu dana od kada se helikopter u kome su bili Kobi i Điana Brajant srušio. Posledia ove stravične nesreće bila je tragedija koja i danas potresa ceo svet. Košarkaška legenda i njegova ćerka izgubili su živote, pored još osmoro ljudi.

Neutešna Vanesa Brajant u istom danu izgubila je ljubav svog života i trinaestogodišnju ćerku. Godinu dana kasnije, udovica Kobija Brajanta svakodnevno se priseća supruga i ćerke, a na godišnjicu njihove smrti primila je pismo, koje je podseća da uprkos velikom bolu mora da smogne snage i nastavi dalje.

Pročitajte: Da li će se ova godina ikada završiti - Vanesa Brajant u još jednoj teškoj životnoj borbi

- Draga gospođo Brajant, stalno mislim na vas i molim se za vas - započela je pismo Đianina najbolja drugarica Odri.

- Stalno mislim na vašu predivnu kći. Njen osmeh i stav motivišu me da budem bolja. Verovatno ste ovo već čuli, ali ako ikada postanem majka, nadam se da će moja ćerka biti ista kao što je bila Điana, draga, brižna i neverovatno pristojna. Sećam se kada sam u drugom razredu ručala sa njom, a ona nas je učila da ne pričamo dok jedemo. Ipak, nije nas ispravljala, već nas je samo učila da postanemo bolje osobe - stoji u pismu koje je Vanesa objavila na svom "Instagram" profilu.

- Njena ljubav prema životu je još jedna stvar kojoj se neverovatno divim. Svaki dan bio je njen.  Koliko je bila moćna, dokazuje činjenica da je toliko podigla moje samopouzdanje, da sam četiri godine s njom trenirala košarku. Điana je bila vatrena i tvrdoglava, znala je šta želi i borila se da to i dobije - napisala je devojčica.

Vanesa je ovo pismo objavila na svom "Instagram" profilu i napisala:

- Danas sam primila ovo slatko pismo od jedne od Đianinih najboljih prijateljica, Odri. Volim te Aubz (kako te Điđi zvala). Hvala ti što si podelila neke od uspomena na moju Điđi i što si mi dopustila da to podelim ovde na "Instagramu". Moja Điđi je neverovatna i zaista cenim tvoje pismo. Ona te jako volela. Nedostaje mi moja devojčica i Kob-Kob, puno. Nikada neću shvatiti kako se ova tragedija dogodila tako divnim bićima. Još uvek mi se čini kao da nije stvarno. Kob, dobro smo to uradili! Điđi, još uvek činiš mamu ponosnom. Volim te - napisala je s bolom udovica Kobija Brajanta.

Pročitajte: Nova porodična drama u kući tragično preminulog košarkaša - Vanesa Brajant očajna i neutešna

Vanesa i danas stravično pati zbog velikog gubitka, ali Kobi i Điđi još uvek uspevaju da joj vrate nadu i osmeh na lice, čak i sada kada više nisu tu. Iako bol ne prolazi, Vanesa je jaka, kako bi bila podrška svojim ćerkama Natali, Kapri i Bjanki, koje su prerano izgubile oca.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin