Da li će se ova godina ikada završiti: Vanesa Brajant u još jednoj teškoj životnoj borbi

Da li će se ova godina ikada završiti: Vanesa Brajant u još jednoj teškoj životnoj borbi

Autor: | 18/12/2020

0

Udovica Kobija Brajanta, Vanesa, i na samom kraju ove užasne 2020. godine, u kojoj je izgubila supruga i ćerku, nema mira. Strana štampa prenosi da je odlučila da jednom za sva vremena stane na kraj ljudima koji je iskošićavaju. Ovog puta to je ni manje ni više nego njena rođena majka. Naime, iako je izgledalo da je Vanesi porodica bila podrška u najtežim životnim trenucima, njena majka je krajem septembra šokirala svet intervjuom i sve to negirala.

- Posle tragedije koja nas je zadesila Vanesa mi je rekla: „Želim da napustiš ovu kuću i vratiš mi moj automobil koji si dosad koristila, želim da to odmah uradiš“. Nisam mogla da verujem šta sam čula od svoje ćerke ‒ očajno je započela ispovest Sofija Lain za „Univision“. Ona je otkrila i detalje njihovog odnosa, kao i sukobe koji su bili sve češći.

Pročitajte: Nova porodična drama u kući tragično preminulog košarkaša - Udovica Kobija Brajanta očajna i neutešna

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели theGrio (@thegrio)

Vanesa je tada mirno saopštila da je duboko povređena majčinim rečima, njenim lažima, kao i time što već godinama živi na njihov račun. Situacija se sada dosta zakoplikovala, pa je udovica Kobija Brajanta morala da donese veliku odluku - vreme je za odlazak na sud. Tužila je rođenu majku i to nakon što je ona pokušala da iznudi čak 5 miliona dolara posle Kobijeve smrti.

Sudska dokumenta iz kalifornijske tužbe pokazuju da Sofija traži od svoje ćerke ovu neverovatnu svotu novca, tvrdeći da je radila kao neplaćena i dugogodišnja lična asistentkinja i dadilja za porodicu, prenosi "People".

Pročitajte: Vanesa Brajant - Volela bih da vratim vreme i da ponovo osvane to januarsko jutro

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elaviso.com (@elavisomagazine)

- Podržavala sam majku skoro 20 godina. Ona nikad nije bila moj ili Kobijev lični asistent, niti je bila dadilja. Uvek sam bila domaćica koja nije radila i moj muž i ja smo bili 100% posvećeni našim ćerkama. Skoro dve decenije sam organizovali da moja majka živi blizu nas. I to bez ikakvih troškova, jer je tvrdila da nije imala nikakvog novca da kupi kuću posle svog razvoda. Kobi i ja smo smatrali da je za nju najbolje da ne živi u našoj kući. Ona sada hoće da mi unazad naplati 96 dolara na sat za navodni rad od 12 sati dnevno punih 18 godina jer je gledala svoje unuke. Njeni navodi su očigledno lažni - rekla je vidno razočarana udovica Kobija Brajanta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Christopher Polk Getty Images via Guliver