Nova porodična drama u kući tragično preminulog košarkaša: Vanesa Brajant očajna i neutešna

Nova porodična drama u kući tragično preminulog košarkaša: Vanesa Brajant očajna i neutešna

Autor: | 25/09/2020

0

Vanesa Brajant - tragedija je zauvek odnela deo njenog srca 

Američka štampa piše da je u domu legendarnog Kobija Brajanta situacija veoma loša. Posle stravične avionske nesreće u kojoj su stradali Kobi i njegova triaestogodišnje ćerka Đijana, život ostalih članova porodice u momentu je stao. Kobijeva udovica Vanesa skupljala je poslednje atome snage da bi bila jaka i tu za svoje tri ćerke, od kojih je najmlađa u trenutku nesreće imala svega šest meseci. Ali, izgleda da Vanesa polako gubi konce i počinje da donosi odluke koje nisu tako dobre po nju.

Pročitajte: Vanesa Brajant - Volela bih da vratim vreme i da ponovo osvane to januarsko jutro

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bryant Family Resemblance (@kobebryantfamilycomparisons) дана 24. Сеп 2020. у 11:09 PDT

Naime, iako je izgledalo da su udovici Kobija Brajanta članovi porodice bili najveća podrška u najtežim životnim trenucima, njena majka u intervjuu koji je šokirao svet sve to poriče.

‒ Posle tragedije koja nas je zadesila Vanesa mi je rekla: „Želim da napustiš ovu kuću i vratiš mi moj automobil koji si dosad koristila, želim da to odmah uradiš“. Nisam mogla da verujem šta sam čula od svoje ćerke ‒ očajno je započela ispovest Sofija Lain za „Univision“ i otkrila mnoge detalje iz njihovog odnosa, kao i sukobe koji su bili sve češći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели theGrio (@thegrio) дана 22. Сеп 2020. у 1:11 PDT

Vanesa Brajant - Tragedija je donela probleme sa majkom

S obzirom na to da su Sofijine reči u američkoj javnosti odjeknule kao bomba Vanesa nije želela da ćuti, već je dala svoju verziju priče.

Pročitajte: Video koji slama srce! Kobi Brajant o svojoj Điđi - Šta će meni sin!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant (@v.anessabryant) дана 23. Сеп 2020. у 11:09 PDT

‒ Majčine primedbe duboko su me povredile. Suprug i ćerka neočekivano su mi preminuli, a moja mama se svejedno odvažila i pojavila na televiziji i to sve s ciljem da o meni govori negativno. Sve što smo mogli da vidimo bile su njene suze zbog automobila i kuće koji nikada i nisu bili na njeno ime ‒ rekla je vidno uzrujana Vanesa.

‒ Osim toga, moja majka namerno je skinula dijamantski nakit i ispraznila stan koji sam joj ja osigurala. Iz njega je čak uklonila sav nameštaj kako bi svetu poslala lažnu sliku o tome da navodno nema moju podršku. Muž i ja finansijski smo je podržavali poslednjih dvadeset godina, što i dalje činim na mesečnom nivou. Želim da kažem da moja majka nije bila fizički prisutna niti je emocionalno podupirala moje ćerke i mene kada su Kobi i Đijana poginuli. Sad vidim šta je mojoj mami najvažnije i to me duboko vređa. Mogu samo da se nadam da će ovakvo javno iznošenje neistina o našem odnosu prestati ‒ navodi se u Vanesinom zvaničnom saopštenju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elaviso.com (@elavisomagazine) дана 22. Сеп 2020. у 1:29 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti