Princeza Šarlin o svojoj porodici: Albert je princ moga srca, Žak je gazda, a Gabrijela naša princeza

Princeza Šarlin o svojoj porodici: Albert je princ moga srca, Žak je gazda, a Gabrijela naša princeza

Autor: | 20/07/2015

0


Prošle sedmice u Monaku je obeležena decenija otkako je princ Albert II na toronu nasledio svog oca - kralja Ranijea. Monaška princeza Šarlin, tom prilikom rasplakala je svog supruga emotivnim govorom kada je prvi put govorila na francuskom u javnosti, čime je iznenadila svog supruga, princa Alberta, ali i sve okupljene.

- Princ Albert I bio je istraživač, Ranije III bio je graditelj, a ti si princ srca - princ moga srca - kazala je tridesetsedmogodišpnja princeza i rasplakala svog dve decenije starijeg supruga.

Svečanoj proslavi prisustvovali su i sedmomesečni blizanci ovog para - princ Žak i princeza Gabrijela, koji su iz sigurnih naručja svojih dadilja sve pratili s balkona kneževske palate. O njima je princeza govorila u zajedničkom intervjuu za jedan francuski časopis.

- Žak je pravi gazda. Porastao je i veoma liči na svog oca, malo spava, a mnogo istražuje svet oko sebe. Veoma je pronicljiv i već je razvio zaštitnički stav prema sestri. Uvek gleda u njenom pravcu. Gabrijela je prava mala princeza. Obožava roze boju, a oboje veoma vole vodu. Verujem da će pre nego što prohodaju naučiti da plivaju - našalila se nekadašnja južnoafrička plivačica.


- Albert je divan otac. Brižan je i nežan. Mnogo vremena provodi sa blizancima. Divno ih je gledati zajedno - izjavila je princeza Šarlin.

Par će uskoro proslaviti četiri godine braka, a sedmomesečni blizanci kruna su njihove dugogodišnje ljubavi.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Getty Images; Guliver / Splash

Slične Vesti

Pročitajte još