Oko ovog mama i tata ne mogu da mu pomognu: Bruklin Bekam na meti oštrih kritika 

Oko ovog mama i tata ne mogu da mu pomognu: Bruklin Bekam na meti oštrih kritika 

Autor: | 31/07/2017

0

Mladi Bruklin Bekam izdao je prvu knjigu pre nekoliko nedelja. Kada se prašina slegla, ostala je poneka pohvala i mnogo kritika na račun kreativnosti najstarijeg sina Viktorije i Dejvida Bekama.

Nasuprot očekivanjima obožavalaca njegovih roditelja, Bruklin Bekam nije se otisnuo ni put fudbala, niti ka muzičkim ili dizajnerskim vodama.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 28, 2017 at 4:24pm PDT

Ipak, 18-godišnji sin Dejvida i Viktorije našao je zanimaciju koja bi u budućnosti mogla da preraste u profesiju. Imao je uspeha u manekenstvu, ali nešto drugo je uzburkalo društvene mreže.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 24, 2017 at 2:22pm PDT

Fotografije koje mladi Bekam snima već nekoliko godina našle su put do javnosti ne samo preko društvenih mreža. "Šta ja vidim" (What I See) je knjiga koja sadrži 300 prizora koje je zabeležio Bruklin, a mesto u njoj našlo se i za nekoliko njegovih portreta.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 25, 2017 at 8:30am PDT


O ovom projektu se priča, što nije iznenađenje pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da Bruklin ima skoro devet miliona pratilaca na Instagramu. Ipak, ima mnogo onih koji nisu oduševljeni onim što je prikazao u prvoj knjizi.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 7, 2017 at 5:13am PDT


Tokom nekoliko nedelja, koliko je prošlo od izlaska dela "What I See", moglo se videti bezbroj neprijatnih komentara na društvenim mrežama u kojima se kritikuju i fotografije, ali i njihovi nazivi ili prateći tekst.
HELLO.RS X17, INSTAGRAM

Slične Vesti

Pročitajte još