Bred Pit ispričao kako je uspeo da vrati Anđelinu u život

Bred Pit ispričao kako je uspeo da vrati Anđelinu u život

Autor: | 28/04/2016

0


Bred Pit je, nakon brojnih priča i spekulacija o tome kako se razvodi od Anđeline Džoli, kao i o tome da je njegova supruga i slavna glumica ozbiljno bolesna, odlučio da ispriča svoju priču.

Moja supruga se razbolela. Bila je neprestano nervozna zbog problemna na poslu, ali i u privatnom životu, sa decom. Izgubila je mnogo kilograma. Previše je mršava. Mnogo je plakala. Boleli su je glava, srce, kičma, pluća. Nije spavala i brzo se umarala. Naš brak je bio na ivici raspoada. Od njene lepote ostala je samo senka. Imala je podočnjake, prestala je da brine o sebi. Mislio sam da ćemo se razvesti, izgubio sam svaku nadu. A onda sam odlučio da nešto uradim. Na kraju krajeva, pored mene je bila najlepša žena sveta. Bila je svetski idol lepote i srećan sam što sam baš ja taj koji je mogao da je zagrli i spava pored nje - ispričao je Bred za "Dejli mejl".

Da bi nešto promenio, on je počeo da je obasipa cvećem, poljupcima, komplimentima.

- Ugađao sam joj i priređivao iznenađenja svakog dana. Živeo sam za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspelo je. Procvetala je. Volela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. A onda sam shvatio - žena je odraz svakog muškarca. Ako je volite do ludila, ona će to i postati, ljubav - rekao je Bred.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti