Sve šokantniji detalji razvoda: Bred Pit je maltretirao decu?

Sve šokantniji detalji razvoda: Bred Pit je maltretirao decu?

Autor: | 22/09/2016

0

Bred Pit je pod policijskom istragom zbog tvrdnji da je verbalno i fizički zlostavljao svoju decu, a to je navodno i razlog zbog kojeg Anđelina Džoli želi da se razvede od njega.

Izvori bliski paru tvrdi da se Bred Pit prošle nedelje napio u avionu u kojem je bila cela porodica. Slavni glumac je, navodno, počeo nekontrolisano da se ponaša, vikao je i fizički se iživljavao nad decom.

Pošto je avion sleteo, svedoci kažu da je Pit nastavio da se ponaša nedolično i pokušao je navodno da ode sa jednim od kamiona koji prevoze gorivo.

Svedok nemilog događaja prijavio je Breda policiji, pa su Anđelina i on već bili na razgovoru sa socijalnim radnicima, a istraga još traje.

Navodno je upravo taj incident razlog što je Anđelina zatražila razvod.

- On te optužbe ozbiljno doživljava i kaže da nikada nije zlostavljao svoju decu. Tužno je što ga bliski ljudi prikazuju u najgorem mogućem svetlu - rekao je neimenovani Bredov prijatelj, a piše mirror.co.uk.

On je, navodno, molio Anđelinu da zajedno krenu na savetovanje kako bi spasli brak zbog dece. Skrhan je zbog toga što je glumica već angažovala veliki broj advokata ne bi li ga prikazala kao lošeg oca.

- Volim je, ali ta žena je potpuno luda - navodno je glumac rekao svojim bliskim prijateljima na koje se poziva mirror.co.uk.

Bred je takođe oko sebe okupio tim najboljih advokata kako bi dobio zajedničko starateljstvo nad decom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti