Neće unukovoj sreći da staje na put: Kraljica Elizabeta dala blagoslov za brak princu Hariju?

Neće unukovoj sreći da staje na put: Kraljica Elizabeta dala blagoslov za brak princu Hariju?

Autor: | 14/11/2016

0

Britanska kraljica Elizabeta Druga navodno je dala blagoslov princu Hariju da može da oženi Megan Markl, ako to baš želi.

Princ Hari može da zahvali nekim veoma tužnim ljubavnim situacijama u kraljevskoj porodici što je njegova baka pristala da mu da blagoslov.

Kako piše portal Headlines&Global News kraljica je, svesna tih srceparajućih momenata u svojoj porodici, odlučila da ne staje na put Harijevoj sreći.

Kraljici se, navodno, izuzetno dopalo što je Megan, po oprobanom receptu, vrlo aktivna na polju humanitarnog rada, pa su se čak pojavile i glasine da joj je američka glumica sada draža i od do sada neprikosnovene Kejt Midlton.

Takođe, neimenovani izvor kaže i da je Kejtino mesto u kraljičinom srcu ugroženo i zbog toga što se supruga princa Vilijama, za kraljičin ukus,  pomalo nemarno odnosi prema dužnostima koje podrazumeva pripadnost kraljevskoj porodici.

Kriza je, navodno, toliko velika da je ugrožen i sam brak Vilijama i Kejt, pa bismo sledeće godine mogli da čujemo i vest da će biti okončan razvodom.

Naravno, tvrdi izvor, Kejt nije ostala ravnodušna na takav tretman, pa je na Mega ljubomorna iz najmanje dva razloga. Prvi je što je Megan zbog intenzivnog izveštavanja medija o njenoj vezi sa Harijem dospela u žižu javnosti, a drugi je što je američka glumica, kako je već rečeno vrlo aktivna humanitarka.

kraljica eli

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Slične Vesti