Bojana Stojković: Nikada neću otkriti razlog razvoda

Bojana Stojković: Nikada neću otkriti razlog razvoda

Autor: | 24/07/2013

0

- O razvodu i razlozima nikada neću govoriti. To je moja odluka i tako će ostati. Ma šta se pričalo i pisalo, ma šta druga strana (bivši suprug Vladimir) govorila o meni javno, neću se oglašavati - čvrsta je u svom stavu manekenka Bojana Stojković.
- Od mene nećete čuti ni lepe ni ružne stvari. Jednom sam pogrešila i pričala o nesuglasicama u braku, ali ovoga puta mi to ne pada na pamet. To je moja definitivna odluka - poverila se manekenka svom dobrom prijatelju, koji ju je savetovao da se oglasi javno, kako mediji ne bi spekulisali o razlozima razlaza s golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.
S druge strane, njen još uvek zakoniti suprug koristi svaku priliku da "ispromoviše" svoju novu devojku i status razvedenog "momka". Nakon što je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu postavio fotografiju usana manekenke Dejane Živković, široj javnosti poznatoj po učešću u šouu "Prvi srpski top model", juče je odlučio da ode korak dalje i postavi njihovu zajedničku sliku, nastalu tokom boravka na Crnogorskom primorju.
Dejana Živković je pre dve godine bila u vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, a fizički neodoljivo podseća na Bojanu Stojković.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti