Goca Tržan: Bivši muž mi je učinio veliku uslugu ulaskom na Farmu

Goca Tržan: Bivši muž mi je učinio veliku uslugu ulaskom na Farmu

Autor: | 09/10/2013

0


Nakon svađe sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, pevačica Goca Tržan kaže da od tužbe protiv njega ne odustaje, i da, iako prema njemu ne oseća ništa, i dalje poštuje njegovu bolesnu majku. Goca ističe da ne veruje da je Lenina baka, a Ivanova majka, pričala ružno o njoj, već smatra da su njene izjave izvučene iz konteksta.
- Nije tačno da nisam dala Leni da viđa svoju baku, baš malopre sam je odvela da je vidi, i usput sam kupila neke vitamine jer je ženi pao imunitet i loše je. Suze su mi krenule kad sam ostavila Lenu i sela u kola. I posle svega što su uradili, ja ne mogu da budem nečovek - ispričala je Goca.
Ona, takođe, ističe da je spremna da bivšem mužu i njegovoj majci omogući da viđaju Lenu kad god to požele, ali da će ona ostati jedini staratelj deteta, dok od četiri tužbe, koje je podnela protiv Marinkovića, ne odustaje ni u kom slučaju.
- Imam sve dokaze protiv njega, crno na belo! Prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i za potraživanje ostalih, zakazano je za 14. oktobar - odsečno ističe pevačica, koja ne izostavlja da spomene i njegovo učešće na Farmi.
- Njegov ulazak u rijaliti, kao i ponašanje tamo govori mnogo o njemu. Ljudi me svakodnevno pitaju kako sam uopšte mogla da budem sa njim, učinio mi je veliku uslugu ovim - kaže pevačica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin