Nikola Lazetić: Porodično letovanje u Grčkoj

Nikola Lazetić: Porodično letovanje u Grčkoj

Autor: | 19/07/2012

0

Naš poznati sportista, nekadašnji fudbaler Nikola Lazetić prošle nedelje se vratio sa aktivnog desetodnevnog letovanja. Sa suprugom Sonjom Lazetić, vlasnicom elitnog restorana „Šeher“ na Dedinju, i sa njihovim mališanima boravio je u Grčkoj. Zadovoljan odmorom i uslugom koju je imao, vlasnik prestižnog beogradskog spa-centra „My Spa“ namerava da se sa porodicom  vrati u Grčku na letovanje tokom avgusta, kada će svi moći da se okupe na letovanju. Ovog puta imali su aktivan odmor, muški deo porodice uživao je u igrama loptom u moru, kao i u stonom fudbalu, dok je Sonja letovanje iskoristila da se odmori od obaveza koje ima oko vođenja poznatog beogradskog restorana.
Nekadašnji kapiten Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ za magazin „Hello!“ kaže da je ovog puta na letovanju sa njim i njegovom suprugom bio njegov sin Luka i Sonjin sin Andreja. Kćerke lepe brinete Nina i Elena nisu mogle da idu sa njima na odmor jer su u to vreme bile na kampu jahanja.
- Ovoga puta nas četvoro smo otišli na letovanje. Nina i Elena bile su za to vreme na kampu jahanja, ali u avgustu ćemo svi zajedno ponovo doći na odmor u Grčku - kaže markantni sportista koji se krajem prošle godine venčao sa Sonjom, dve godine posle započinjanja emotivne veze. Zaljubljeni par je u prisustvu kumova sklopio građanski brak kod matičara, u najvećoj tajnosti, a potom je pre nekoliko meseci usledio medeni mesec u Dubaiju.
Od početka romanse skladnog para Sonjina deca su se odlično slagala sa Nikolinim sinom Lukom, pa se harmonični odnosi u srećnoj porodici podrazumevaju. Nikola u javnosti nije krio da sa suprugom želi da uživa u odrastanju njihove dece: Andreje, Luke, Nine i Elene.
Na ovom letovanju, koje su proveli odmarajući se na plaži, sinovi zaljubljenog para uživali su u igranju u moru, ali su bili i u tamošnjem fudbalskom kampu.
- Njih dvojica su se odlično provodili. Andreja i Luka savršeno funkcionišu, bolje se slažu od rođene braće. Imaju ista interesovanja jer je razlika u godinama mala - kaže Nikola o desetogodišnjem Luki i godinu dana mlađem Andreji.
Od prvog dana veze Nikola i Sonja proživljavaju dane velike ljubavi i porodične sreće i spremni su da se potrude da tako i ostane. Njihov skladan odnos se odražava i na zadovoljstvo njihove dece, što je oboma na prvom mestu.
- Planiram da se maksimalno posvetim sinu Luki, da se ne odvajam od Sonje i da zajedno decu izvedemo na pravi put kako bi postali divni ljudi. Želim da zajedno uživamo u odrastanju Luke, Andreje, Nine i Elene - rekao je Nikola o svojim životnim planovima sa voljenim. 

Piše: Nadežda Jokić            

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još