Žarko Šešum: Ponosni otac

Žarko Šešum: Ponosni otac

Autor: | 19/04/2012

0

Jedan od rukometnih junaka proteklog „Evropskog prvenstva“ u Beogradu Žarko Šešum posle uspešne operacije oka, oporavio se i zaigrao za svoj matični klub "Rajn Nekar Leven", koji se plasirao u polufinale "Evrokupa". Iako nije osetio čari dočeka na balkonu Skupštine grada, šarmantni rukometaš doživeo je i osetio najveću čaroliju - postao je otac. Njegova supruga Milana u nemačkom gradu Hajdelbergu na svet je donela devojčicu, a srećni roditelji su odlučili da se zove Lena. Žarkovi saigrači iz kluba priredili su mu slavlje i iscepali majicu. Uvek nasmejani rukometaš čestitke je dobio i od drugova iz reprezentacije, a malena Lena je prva devojčica među "orlićima". U razgovoru za magazin Hello!“ sportista lavljeg srca, koji se sa rukometnom reprezentacijom Srbije nalazi u Španiji na kvalifikacionom turniru za odlazak na „Olimpijske igre“, kaže da je presrećan što je postao otac. Prisustvovao je porođaju, što je za njega bio nezaboravan događaj.
- Postao sam otac preslatke devojčice i mnogo sam srećan. Do sada sam slušao druge koji pričaju o tome kako je biti roditelj, a sada sam doživeo da osetim tu neverovatnu čaroliju - kaže Žarko na početku razgovora za magazin "Hello!".
- Najvažnije je da su beba i majka dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Milana se porodila u Hajdelbergu, a beba je ocenjena najvećom ocenom. Dugačka je pedeset centimetara iteškaskoro tri kilograma. Mnogo je slatka, a njene majušne ručice kojima maše i okice kojima gleda očaravaju me. Lepo napreduje i mojoj sreći nema kraja - kaže šarmantni rukometaš koji je prisustvovao supruginom porođaju.
- Odluku da prisustvujem porođaju nisam doneo iznenada. Od početka trudnoće sam želeo da budem pored supruge, da joj pružim podršku i svojim prisustvom joj olakšam da na svet donese našu kćerku. Mislim da sam se snašao u toj ulozi, to je nezaboravan događaj za mene. Moja supruga, kao i sve žene, pravi su junaci jer porođaj nije nimalo lak. Zato bi muškarci trebalo više da cene svoje supruge. Moja Milana je bila mnogo hrabra - u dahu priča Šešum koji se sa reprezentacijom Srbije trenutno nalazi u Španiji na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre“.
Teško mu pada razdvojenost od supruge i kćerke, ali je miran jer zna da su dobro i da nisu same:
- Zbog reprezentativnih obaveza daleko sam od supruge i Lene, ali se svakog dana čujem sa Milanom. Miran sam jer znam da su dobro, da im ništa ne nedostaje i nisu same. U posetu su došle baka i tetka, Milanina majka i sestra. Pomagaće joj u početku dok se ne snađe sa novim članom naše porodice, moje mezimice.
Na pitanje zašto su odabrali ime Lena proslavljeni rukometaš, koji uživa u roditeljstvu i lepim trenucima, odgovara:
- Želeli smo kratko ime. Razmišljali smo o nekoliko imena, ali smo se složili da je Lena najlepše. Nežno je i pristaje jednojmalojprincezi.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još