Željko Vasić: Porodično letovanje na Zakintosu

Željko Vasić: Porodično letovanje na Zakintosu

Autor: | 27/07/2012

0

Pop pevač Željko Vasić deset dana odmora proveo je na porodičnom letovanju u Grčkoj. Do sada je svake godine na more odlazio u Tursku, ali na nagovor supruge Ivane ovoga puta su odabrali Zakintos. Peščane plaže i tirkizno more, kao i prelepi hotel na samoj obali bili su raj za pevačevu decu, sedmogodišnjeg Andreju i dvogodišnju Lenku.
- Supruga bira destinaciju za odmor, na meni je samo da se spakujem i krenem. Zakintos je prelepo ostrvu koje nam je pružilo sve uslove za dobar odmor. Plaže su fenomenalne, a najviše mi se dopala čuvena „Navajo“, koja je po lepoti poznata u celom svetu - kaže Željko po povratku u Beograd.
- Na Zakintosu ćete videti koliko Grci vole prirodu i vode računa o njoj. Žao mi je što nisam imao priliku da vidim morske kornjače
karete, koje se tamo gnezde.
Željko se trudio da obiđe celo ostrvo zbog čega je iznajmio automobil, ali mu je lepši doživljaj bio pogled na sva mesta sa broda. I njegovoj deci se krstarenje posebno dopalo pošto su plovili „gusarskim“ brodom.
- Krstarenje je bilo nezaboravno, cela posada je maskirana u pirate, a tu je i kapetan Kuka. Deca su se oduševila, toliko su jurcali po brodu da smo ih jedva uhvatili. Njima je bilo prelepo. Ima dosta Srba pa im društvo nije nedostajalo, a meni je posbeno bilo simpatično kako su se udružili sa strancima. Iako pričaju različite jezike, oni su se odlično razumeli i igrali - priča pop pveča.
Iako na odmoru pokušava da zaboravi na posao, ovog puta u tome nije uspeo. Pošto je pre odlaska na letovanje snimio spot za duet sa reperom Cvijom „Kada njiše kukovima“ svakog dana je morao da bude u kontaktu sa saradnicima.
- I u Grčkoj nisam smeo da isključim telefon, tako da je to jedini nedostatak ovogodišnjeg odmora. Ja sam dobar, moj kolega sa kojim sam otvorio studio nosi mini-opremu. Mene bi žena zbog toga sigurno ostavila,  nije joj baš bilo drago što sam stalno telefonirao.
Lepe utiske sa letovanja porodici je pokvario jedan golub koga su zatekli u svom stanu.
- Nemam reči kojima bih opisao u kakvom smo stanju zatekli stan. Zaboravili smo da zatvorimo prozor pa je ušao golub, pronašao je hranu i tu ostao dok se nismo vratili. Stan nam je bio demoliran, nekoliko dana nam je trebalo da ga sredimo, a goluba sam jedva izbacio napolje - kaže pevač koji će narednih mesec dana biti razdvojen od porodice jer će on nastupati u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni, dok će njegova supruga sa decom boraviti u njihovom rodnom Zaječaru.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti