Sergej Ćetković: Trenuci dokolice u krugu porodice

Sergej Ćetković: Trenuci dokolice u krugu porodice

Autor: | 17/08/2012

0

Pop pevač Sergej Ćetković oduvek je isticao da mu je porodica iznad svega. Njegova supruga Kristina nijednog trenutka nije razmišljala da li da sledi njegove snove i odrekne se svoje karijere, što on veoma ume da ceni. Još dok je bio talentovani dečko iz Podgorice koji se zaljubio u lepu sugrađanku verovao je da će dostići estradne visine, a njegova velika ljubav ga je i tada bodrila, kao što i danas čini, posle trinaest godina braka. Supruga Kristina, po kojoj je Sergej nazvao svoj prvi album, njegova je najveća podrška. Uživa u svakom njegovom otpevanom stihu kao da je i sama utkala deo svoje duše, dok Sergej u nju ima veliko poverenje i uvažava njeno mišljenje. Humani pevač privržen je porodici i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svoje dve „kraljice“ Kristinom i dvogodišnjom kćerkom Lolom, koja im je ulepšala život. Lola je mala da bi sa ocem išla na nastupe, a Kristina, kad god joj se ukaže prilika, iz prvog reda pevuši sa suprugom. Ponosna na sve što je postigao, svojom ljubavlju mu daje vetar u leđa da bude bolji, s nestrpljenjem ga čeka da se vrati sa svakog putovanja i pokušava da ostane što dalje od očiju javnosti. Kristina nije od onih žena koje uživaju da budu pod svetlima reflektora. Iako u svemu podržava muža, izbegava da se sa njim pojavljuje u javnosti. Ni on od nje to ne traži, pa su njihove zajedničke fotografije prava retkost.
- Oduvek sam isticao da mi je supruga najveća podrška u životu, od prvog dana našeg poznanstva verovala je u mene i da ću napraviti uspešnu karijeru. Imala je jaču veru i od mene samog i time me je podstakla da vredno radim i napredujem. Da nije nje, mnoge stvari u mojoj karijeri danas ne bi bile ovakve kakve jesu. Za mene je brak svetinja i smatram da to tako trebalo da bude. Pored sebe imam dobru ženu, ona je moja srodna duša i zahvalan sam bogu što sam je našao u pravo vreme - rekao je Sergej za magazin „Hello!“ u jednom od intervjua.
Crnogorac koga odlikuje anđeoski glas i veliko srce pre dve godine postao je otac devojčice Lole. Tada tromesečnu bebu je sa svojom izabranicom usvojio i osim topline doma pružio joj veliku ljubav. Sa suprugom se predao devojčici sa plavim uvojcima i podredio joj svoj život. Šarmantni pevač je sa svojom mezimicom uspostavio posebnu vezu, ona je ta koja u svakom trenutku može da mu izmami osmeh na lice, ali stameni Crnogorac zna da bude i strog. Kada nestašna devojčica to zasluži, ume i da je prekori i kazni, što se moglo videti dok su sedeli u jednom restoranu u Budvi. Porodica Ćetković leto provodi na Crnogorskom primorju gde Sergej ima brojne nastupe. Tokom leta su u Bečićima u svom stanu, ali dane uglavnom provode u Starom gradu u Budvi ili na nekoj od plaža na kojima nije velika gužva. Trogodišnja devojčica je u centru pažnje, što svojom pričom, što raznim nestašlucima. Sergej i Kristina nemaju predaha, jer jedno od njih uvek mora da trčkara za Lolom koja brzinom svetlosti ode svojim putem.
Da mezimici ispunjavaju svaku želju bilo je jasno kada su joj oboje kupili po sladoled. Ipak, pevač ističe da se u poslednje vreme u njihovoj kući često čuje reč "ne", jer Loli kao i svoj deci njenog uzrasta mnoge stvari padaju na pamet i interesantno joj je sve ono što nije prilagođeno njenom uzrastu.
- „Ne“ je aktuelno ovih dana jer je Lola u istraživačkoj fazi i sve voli da upozna. Pokušavam da budem strog, ali moje ozbiljno lice začas se ozari jer u njenoj blizini jednostavno ne možeš biti ozbiljan.
Sergej često ističe kako je Lola u njegov i Kristinin život unela veliku radost. U vaspitavanju se pridržava metoda svojih roditelja.
- Garantujem da ću biti najbolji tata na svetu. Za Lolu imam sve vreme ovog sveta. Posvećujem joj svaki slobodan sekund. Ništa mi nije važnije od najmilijih - kaže Sergej koji je dobroorganizovan pa može uspešno da radi, ali i da se kvalitetno druži sa suprugom, kćerkom i prijateljima.
Porodica Ćetković uživaće u Crnoj Gori do kraja leta, kada se vraća u Beograd. Pevač ima želju da se posveti radu na dečjim pesmama, što će se posebno dopasti malenoj Loli, za koju je svojevremeno rekao da je jedino mirna dok sluša njegove pesme.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: „Top manifest“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin