Željko Vasić: Relaksirajući trenuci sa mališanima

Željko Vasić: Relaksirajući trenuci sa mališanima

Autor: | 22/09/2012

0

Pevač Željko Vasić ovog leta nije imao mnogo vremena za odmor jer je posle singlova "Voli me i ne voli me" i "Zanjiši kukovima" postao pravi miljenik publike, a njegovi nastupi bili su među najposećenijim kako kod nas tako i u regionu. Atraktivni muzičar dragocene slobodne trenutke koristi kako bi uživao sa svojim mališanima, šestoipogodišnjim sinom Andrejom i dvogodišnjom kćerkom Lenkom koje je dobio u braku sa suprugom Ivanom, diplomiranim psihologom.
- Ovog leta sam mnogo radio jer sam širom Srbije i Bosne svakog vikenda imao nastupe, dok me  je tokom nedelje čekao rad u studiju pošto pripremam novi album. Zato nisam imao previše vremena za svoje mališane, ali sam se trudio da svaki zajednički trenutak pametno iskoristimo - počinje priču za magazin Hello! Željko.
- Početkom leta išli smo na porodični odmor na Zakintos. To nam je bilo prvo letovanje u Grčkoj, prethodnih godina uvek smo išli u Tursku gde hotelski kompleksi pružaju velike mogućnosti, naročito za decu. Međutim, toliko nam je bilo lepo ove godine da smo se dogovorili da ubuduće svakog leta obiđemo po jedno ostrvo u toj zemlji. Deca su uživala kupajući se u prelepom, kristalno čistom moru.
Sin Andreja je već naučio da pliva, dok je Lenka još mala da se kupa bez mišića, ali je to nije omelo da uživa u morskim čarima. Dok su boravili u Beogradu, Vasić i njegova deca najviše vremena provodili su na Zemunskom keju ili u nekom od parkova u prestonici, koji deci pružaju mnogo mogućnosti za igru.
- Oboje su druželjubivi i vole da se igraju, kao i svi mališani njihovog uzrasta. Lenka, po pravilu, voli da radi sve što i njen stariji brat i stalno ga imitira. O njoj moramo više da vodimo računa kada ih izvodimo jer se dešava da udari neko dete pošto još ne može da shvati da je to nešto loše. Kao najmla-đi član porodice navikla je da se sama bori za sve što joj treba, a pošto se sa bratom stalno kod kuće gurka, isto se ponaša i prema drugoj deci - otkriva Željko male nestašluke njegovih mališana i priznaje da je stub njihove porodice supruga Ivana.
- Smatram da su žene stub svake porodice, pa je tako i u našem domu. Moja supruga je trenutno nezaposlena i potpuno je posvećena porodici, ali se nadamo da će se to uskoro promeniti. Naša kćerka će na zimu krenuti u vrtić, Andreja polazi u prvi razred, pa će Ivana imati priliku da radi jer želi da se ostvari i kao psiholog - kaže pop pevač koji je veoma ponosan što mu je sin pošao u školu.
- To je veliki korak za njega, zbog čega je ushićen, ali i svi mi u kući smo uzbuđeni. Išli smo svi zajedno u kupovinu ranca i ostalih potrebnih stvari. On već zna da čita, a tokom leta je vežbao i matematiku kako bi bio spreman za prve školske dane.
Popularnog pevača na jesen očekuju i poslovni izazovi jer planira da privede kraju svoj novi kompakt disk.
- Planiram da pred Novu godinu predstavim publici novi album na kome sada vredno radim. Pesme će biti u prepoznatljivom pop zvuku, ali sam sa poslednjih nekoliko pesama malo promenio stil, jer su se i trendovi u muzici širom sveta promenili. Imam i mnogo nastupa, najviše po Srbiji i Bosni, dok ću od jeseni imati koncertne aktivnosti širom Evrope - zaključuje Vasić.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin