Miloš Biković: Opijen ljubavlju

Miloš Biković: Opijen ljubavlju

Autor: | 01/08/2012

0

Otkako se pojavio kao čuveni fudbaler Tirke u filmu „Montevideo, Bog te video“ talentovani glumac Miloš Biković postao je miljenik pripadnica lepšeg pola. Veliki broj devojaka svrstava ga na razne top-liste najpoželjnijih muškaraca domaćeg javnog života. Zbog armije obožavateljki koje se ne ustručavaju da mu priđu i velikog uspeha koji je za kratko vreme postigao, Miloš se nije uobrazio. Glumcu, koji je karijeru započeo kao srednjoškolac ulogom u seriji „Stižu dolari“, a potom se pojavio i u „Beloj lađi“, pažnja koja mu se ukazuje na svakom koraku veoma prija. Svaku devojku koja mu priđe ispoštuje, ali od odnosa fana i obožavane ličnosti ne ide dalje jer je svoje srce poklonio devojci koja ga je osvojila pre skoro tri godine. Miloš je svoju sadašnju izabranicu upoznao u jednom beogradskom kafiću. Sa njegove strane to je bila ljubav na prvi pogled. Čim ju je spazio odlučio je da joj priđe. Tada je bio još jedan u nizu studenata glume koji sanjaju veliku karijeru. Tirke nije postojao, pa je sada Miloš siguran da je njegova devojka sa njim jer prema njemu gaji iskrene emocije, a ne zato što je postao poznata ličnost. U jednom od malobrojnih intervjua koje je dao o svom privatnom životu dvadesetčetvorogodišnji glumac prisetio se trenutka kada je prišao sadašnjoj devojci.
- Volim neka mirnija mesta gde može normalno da se priča. Sadašnju devojku sam upoznao u kafiću. Prišao sam joj najnormalnije i rekao: „Izvini, ja moram da se upoznam sa tobom“.
Veza mladog para za sada odlično funkcioniše. Vežu ih jake i iskrene emocije, ali još nisu započeli zajednički život, za šta su razlog njegova česta odsustvovanja od kuće. Iako je postao poznat i više ne može da izađe iz stana a da ne bude prepoznatljiv, to im ne smeta. Miloš uvek rado izađe u susret svojim fanovima, pa je tako bilo i na bazenima „Horizont“ u selu Surduk. Ljubimac tinejžerki koji se nedavno vratio iz Budve gde je snimao nastavak popularnog filma o prvom odlasku fudbalske reprezentacije na „Svetsko prvenstvo“ u Urugvaj slobodno vreme posvećuje svojoj izabranici. Jedno od omiljenih mesta im je Surduk, jer su bazeni pored Dunava pravi raj za hedoniste. Par je u ovom selu nadomak Stare Pazove pronašao idealno mesto za opuštanje, pa ga često i posećuju. Da su zaljubljeni bilo je svima jasno, pa i pored prisustva velikog broja ljudi, nisu se ustručavali da razmenjuju poljupce. Ipak, o detaljima iz svoje veze Miloš ne želi javno da govori.
-Iako su fotografije moje devojke dospele u javnost, našu vezu ne bih komentarisao. Ne bežim od toga da se u intervjuima osvrnem i na svoj ljubavni život, ali bih ipak voleo da deo svoje intime zadržim samo za sebe - kaže Miloš za magazin „Hello!“.
Pre nešto više od pola godine u intervjuu za magazin „Hello!“ Miloš je otkrio da je zaljubljen, koliko mu je ljubav važna i da bez nje ne bi mogao da zamisli svoj život.
- Imam devojku. Moram da verujem u ljubav, kako bih, inače, drugačije živeo? Šta bi u životu bilo važno? Čemu bi trebalo težiti i šta ostvariti? Ako ne verujem u ljubav, šta bi mogao da bude ideal koji bi mi bio svetlost na kraju tunela u trenutku pomračenja. Vera u ljubav danas ima mnogo iskušenja, ali ona mora da bude iskrena. Tada je čvrsta i nepokolebljiva.
Miloš ima veliku podršku svoje izabranice. Zbog sve većeg broja obaveza često su razdvojeni. Ove godine simpatični glumac ostvario je zapaženu ulogu i u filmu „Šešir profesora Koste Vujića“, boravio je na Tenerifi, u Crnoj Gori, nekoliko nedelja proveo je u Nemačkoj gde je snimao film „Greasth“ koji mu otvara vrata inostrane karijere. Uzdanica Dragana Bjelogrlića dosta putuje i na inostrane festivale, ali ništa od toga se nije isprečilo njegovoj romansi. Oboje su razumne osobe kojima je trenutno karijera na prvom mestu, a čim im se ukaže prilika, vreme provode zajedno i nadoknađuju sve što su propustili.
- Sa devojkom sam se dogovorio da se ne eksponiramo u javnosti. Ne bih da ulazim u detalje. Tačno je da mnogo putujem i njoj zbog toga nije lako, ali se naš odnos nije promenio - rekao je Miloš koji zbog snimanja nastavka „Montevidea“ još ne planira odlazak na godišnji odmor.

Piše: Sandra A. Rilak

Foto: Goran Doljančević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti