Miloš Biković i Andrija Kuzmanović: „Sky Wellness“ za dušu i telo

Miloš Biković i Andrija Kuzmanović: „Sky Wellness“ za dušu i telo

Autor: | 08/04/2012

0

Film i serija Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“ osvojio je brojnu publiku bajkovitom pričom o istoriji našeg fudbala u kojem glume novi, mladi i talentovani glumci. Pored talenta, momci koji su osvojili srca mnogih pripadnica nežnijeg pola u velikom ostvarenju poznatog glumca i reditelja, pokazali su i zavidnu fizičku spremnost i fudbalsko umeće. Zahvaljujući "Sky Wellnesscentru Miloš Biković i Andrija Kuzmanović kondiciju su doveli do perfekcije. "Sky Wellness" ekskluzivni je fitnes centar koji uz opremu svetskog standarda čini poligon zadovoljstva i luksuza, kutak privatnosti i stil života. Smešten je u kolevci Beograda sa pogledom na Dunav, a boravak u njemu pruža mir i obnavlja duh i energiju. Šarmantni Miloš, u ulozi čuvenog fudbalera Aleksandra Tirnanića Tirketa, i Andrija, u ulozi golmana Jakše, redovni su na treninzima. Naporno se pripremaju za put na Tenerife, gde se snima drugi deo filma. S obzirom na to da ovaj velelepni objekat promoviše "Fitnes u podne", momci su odlučili da  u to vreme vežbaju jer im najviše odgovara da posle jutarnjih proba odvoje vreme za trening u omiljenom velnes-centru, gde uz pomoć stručnog tima stiču kondiciju.
Dok uživaju u prvim prolećnim danima i popularnosti koju im je donelo ovo filmsko remek-delo, Miloš je zaokupljen fakultetom i ispitima, dok Andrija igra u predstavi "Drekavac" u Beogradskomdramskompozorištu. U razgovoru za magazin "Hello!" junaci priče o istorijskom uspehu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije, na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu, u Montevideu, kažu da se raduju snimanju drugog dela filma u kojem je akcenat na utakmicama „Svetskog prvenstva“.Da bi pobedili Brazilce, kondiciju i fizičku snagu stiču u "Sky Wellness" centru.
- Vlasnik ovog velnesa je prijatelj filma "Montevideo, Bog te video". Zahvaljujući ovom hramu zdravlja, cela ekipa projekta je fizički spremna. Ovde imamo kompletan tretman. Klub ima prostrane svlačionice sa suvim finskim saunama i sobu za tretmane tela. Fitnes centar je opremljen najsavremenijom opremom renomiranog italijanskog proizvođača "TehnoGym" - kaže Andrija koji uživa u mogućnostima koje pruža ovaj prostrani objekat i spravama na kojima aktivira sve grupe mišića.
- Ovde smo počeli da vežbamo za potrebe snimanja filma, ali nam se dopalo pa smo nastavili svakodnevno da treniramo. Teretana je velika, zastakljena, pored reke je, što predstavlja dodatni ugođaj. Instruktori su stručni i pomažu mi savetima. Pozitivna atmosfera utiče na dobro raspoloženje koje mi je potrebno tokom dana. Ovde se opustim i onda sam spreman za rad - kaže Miloš.
S dolaskom proleća budi se priroda, ali i želja mnogih da svoje telo dovedu do perfekcije. "Fitnes u podne" idealan je za sve koji žele bolju formu i zdrav duh. Odabirom ovog paketa na raspolaganju su kardiosprave, sprave za pojedinačne grupe mišića, kinezis i sve grupne vežbe: joga, pilates, tag, vic, fit boks, zumba, total bodi vorkaut, pamp i but kamp, kao i korišćenje finske saune. I Miloš i Andrija potvrđuju da je ovo odličan program.
- Volim da vežbam ujutru ili u podne, ne volim večernje treninge jer ne prijaju mom telu - kaže Andrija koji je zauzet angažmanima u pozorištu i na filmu, ima različita snimanja, ali se trudi da redovno vežba, jer sva nervoza i stres nestanu kada odradi trening.
- Pre podne imam probe, a uveče predstave, tako da je "fitnes u podne" idealno vreme za trening. Trenirao sam tekvondo i mom telu prija fizička aktivnost. Kada ne vežbam, ne osećam se dobro. Volim lepo vreme, tada živnem, više se krećem i treniram. Ponekad volim i kišni dan, skuvam kafu, sednem pored prozora i gledam kako kiša pada slušajući muziku - kaže Miloš.
Momci za kojima uzdišu mnoge tinejdžerke vredno treniraju, zdravo se hrane, angažovani su u pozorištu i na filmu, a vremena imaju i za sebe i školovanje.
- Malo sam se opustio, više sam jeo tokom zime, ali ću morati da korigujem ishranu zbog sebe i snimanja drugog dela filma. Ono smo što jedemo - smeje se Andrija.
- Imam mnogo posla. Igram u predstavi "Drekavac" i s nestrpljenjem očekujem put na Tenerife.
- Trudim se da postim jer je za zdrav način života potrebna i duhovna nega. Izbegavam brzu hranu i pekarske proizvode. Uvek nosim ovsenu kašu, voće, čokoladice.Trenutno sam preokupiran masterom, treba da položim ispite da bih mirne glave otišao na Tenerife. Očekujem da će drugi deo filma "Montevideo, Bog te video" biti uspešan kao prvi - zaključuje Miloš Biković.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još