Miloš Biković: Želeo sam da postanem drvoseča

Miloš Biković: Želeo sam da postanem drvoseča

Autor: | 06/03/2012

0

Miloš Biković, zvezda domaćih filmova „Montevideo, bog te video“ i „Šešir profesora Koste Vujića“ bio je glavni gost u „Amidži šou“ i odlično se držao. Samouvereno, ali ne i samozaljubljeno, odgovarao je na pitanja gledalaca i voditelja, a pitanja je bilo svakakvih.
Na početku je na Ognjenovu opasku da živi sa Tviterom, Miloš odgovorio:
- Sve sam naučio, tvitujem, šerujem, edujem...
Miloš kaže da mu je omiljeni pisac Dostojevski, u liftu ne pritiska dugme više puta da bi lift brže išao, pre bi igrao u filmu sa Meril Strip nego sa Anđelinom Džoli, a priznao je da je u detinjstvu želeo da bude drvoseča:
- I nisam odustao. Valjda što mi nisu dali da se igram sa sekirom, ili sam se "ložio" na Crvenkapu pa sam mislio da ću tako da je sretnem.
Posebno su mu interesantne grupe na Fejsbuku koje se bave njime. Jedna je „Il Miloš Biković, il mutna Morava“, a ima i grupa „Da budeš lepši od Miloša! Bože, pretera ga!“, pa zbog toga ognjen nije propustio priliku da ga pita da li misli da je lep.
- Retko kad razmišljam u trećem licu. Ne mislim da sam ružan, a ni da je lepota neki kvalitet - rekao mu je, dok je na bračnu ponudu stiglu putem Tvitera, Miloš odgovorio da bi se ljutila njegova devojka.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti