Ana Nikolić: U najboljim sam godinama

Ana Nikolić: U najboljim sam godinama

Autor: | 09/10/2012

0

Poslednjih nedelja Anu Nikolić bilo je nemoguće videti na televiziji ili pročitati njen intervju. Za to vreme pop zvezda uživala je na obalama egzotičnog Mediterana, a budući da su joj mir i tišina bili neophodni, na put je otišla sama. U međuvremenu su novinske stupce punile priče o njenoj navodnoj romansi s izvesnim ruskim biznismenom, ali pevačica nije želela da se oglašava. Nakon raskida veridbe sa Draganom Tomovićem, prijala joj je medijska izolacija, a po povratku iz Rima, u kom je s prijateljima proslavila trideset četvrti rođendan, zgodna brineta spremna je za nove pobede.
- Volim da putujem i svaki slobodan trenutak koristim kako bih upoznala nove gradove, nove kulture i ljude. U Italiji imam mnogo prijatelja koji su me pozvali da zajedno proslavimo moj rođendan, a iako sam se tek bila vratila s odmora u Monte Karlu, nije im trebalo dva puta da me pitaju - ističe lepa pevačica na početku razgovora za Svet.
Kako ste proslavili rođendan?
- Prijatelji su mi priredili žurku za pamćenje. Najpre smo večerali u prelepom restoranu, a slavlje smo nastavili u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Rimu. Potrudili su se da uživam u svakom trenutku, i umesto da ja budem domaćin, oni su bili meni. Bilo nam je zaista predivno i slobodno mogu da kažem da je to bio jedan od najlepših rođendana u mom životu. Do sada sam praktikovala da tog 27. septembra organizujem žurku za prijatelje u Beogradu, ali sam ovog puta ipak odlučila da odem u Rim i nisam se pokajala.”
Kako vi doživljavate taj dan, budući da je mnogim damama to sresan period zbog godine više koju napune?
- Naravno da svaka devojka razmišlja o tome, pa ni ja nisam izuzetak. Činjenica je i da žene s godinama, uslovno rečeno, uhvati neka vrsta panike. S druge strane, sada se osećam bolje nego pre jedne decenije. Sigurnija sam u sebe, samim tim i rasterećenija. Smatram da se nalazim u najboljim godinama za jednu ženu i zato se trudim da uživam punim plućima u svakom danu.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Anom Nikolić možete pročitati u novom broju magazina “Svet” koji je u prodaji od ponedeljka, 8. oktobra.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin