Goca Tržan: Raša će biti sjajan otac

Goca Tržan: Raša će biti sjajan otac

Autor: | 01/08/2013

0

Posle napornog radnog perioda pop pevačica Goca Tržan sa svojim emotivnim partnerom Radomirom - Rašom Novakovićem i kćerkom Lenom provela je nezaboravnih deset dana u turskom letovalištu Kemer. To je bilo prvo zajedničko letovanje zaljubljenog para i Gocine kćerke koju ima iz braka sa Ivanom Marinkovićem. Luksuzni hotel "Riksos sangejt" bio je savršen izbor za simpatičnu pevačicu i njene saputnike. Prilikom odabira destinacije i smeštaja rukovodila se pre svega potrebama svoje kćerke u želji da se njena devojčica što bolje zabavi. Iz tog razloga na odmor je pošla i sa prijateljima, bračnim parom koji ima kćerku Leninog uzrasta, tako da je ona imala društvo za igru. Osim letnjih zanimacija na plaži i u akvaparku koje su bile njihova svakodnevica u Kemeru, imali su i povod za slavlje. Tokom boravka u turskom letovalištu Goca je proslavila trideset deveti rođendan.
- Proslavu rođendana organizovali smo u restoranu turske nacionalne kuhinje u okviru hotela. Konobari su me tom prilikom obradovali tortom na kojoj je bila prskalica umesto svećica. Bilo je to prijatno veče, ali ništa pompezno, jer ne znam zašto bih se radovala još jednom rođendanu jer sam sve starija.
Tog slavljeničkog dana Goci su stigle brojne čestitke i poruke sa lepim željama, a jedna bliska prijateljica poželela joj je da se što pre ponovo ostvari u ulozi majke.
- Dobila sam mnogo poruka sa divnim rečima i željama, ali niko mi nije poželeo nešto više od onoga što imam, osim jedne drugarice koja mi je poželela da sledeće godine dobijem bebu. Sa tom željom su se složili svi prisutni na mom rođendanu.
Budući da se Raša i njena kćerka odlično slažu, na pitanje da li može da pretpostavi kakav bi otac bio, pevačica kroz osmeh kaže:
- Mislim da će se Raša odlično snaći u ulozi roditelja. Ako bude tata, biće sasvim sigurno najbolji otac.
Tokom desetodnevnog odmora u Turskoj, Goci nimalo nisu nedostajali noćni izlasci jer svako njeno letovanje podređeno je kćerki.
- Kada idem na odmor, posvećena sam detetu i njenom provodu, jer da sve merim po sebi najverovatnije bih išla na neko krstarenje pa bih obišla petnaest gradova za deset dana, ali pošto je naš odmor u službi udovoljavanja Leni, dane smo provodili na plaži. Vodila sam je u akvapark i sa njom se spuštala niz sve one ludačke tobogane. Imali smo lep dnevni ritam i stvarno smo se odmorili. Jedino smo za moj rođendan otišli u veliku diskotetu na plaži gde je bio retro parti i to je jedini večernji izlazak za svih deset dana boravka u Turskoj. Tema žurke bila je muzika Majkla Džeksona, pa su se na bini smenjivali imitatori poznatog muzičara. Lena se potpuno zaljubila u njegovu muziku, što mi se jako dopalo. Želela je da joj ispričam sve o Majklu tako da smo sada u fazi kada sluša samo njegove pesme koje joj puštam svakog dana i zajedno učimo njegov opus.
Osim torte i odličnog provoda uz retro hitove osamdesetih, nisu izostali ni pokloni od kćerke i njenog dečka.
- Lena je dobila od bake i deke novac da mi za rođendan kupi sladoled, što je i uradila. Raša mi je kupio beli, pankerski "ice watch" sat sa britanskom zastavom koji mi se jako dopada.
Posle naporne radne sezone, odmor na moru joj je veoma prijao, puna energije i elana spremna je za nove poslovne izazove.
- Najvažnije mi je da sam bila sa onima koje volim. Nikada ne idem na letovanja i druženja sa onima koji mi ne prijaju. Mislim da je sve bilo dobro, svi smo se lepo proveli i uživali. Kada planiram odmor, razmišljam o svemu. S razlogom smo putovali sa prijateljima koji su mi bliski jer nam se i deca druže. Oni imaju kćerku Nađu sa kojom se Lena svakodnevno posećuje. Lepo sam se odmorila i sada mogu u nove radne pobede koje me očekuju. Do kraja leta imam zakazane koncerte i srećna sam što je moj singl "Voleo si skota" tako dobro prihvaćen, a planiram da do septembra, najkasnije oktobra, objavim još jednu pesmu koja će biti balada i za koju će snimiti i spot, pa imam čemu da se radujem.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti